Υποψήφιος με Ν.Δ. και ο... Γ. Λοβέρδος

Υποψήφιος με Ν.Δ. και ο... Γ. Λοβέρδος22.02.2019ΝΔ

Αλλος ένας μη δεξιός ανακοινώθηκε... πανηγυρικά από την Πειραιώς για τα ψηφοδέλτια της Ν.Δ.

Συνεχίζοντας την περίεργη -αν μη τι άλλο- τακτική των μεταγγραφών από άλλους χώρους, η αξιωματική αντιπολίτευση έκανε γνωστή χθες τη συμμετοχή στη λίστα των εθνικών εκλογών -συγκεκριμένα στον δυτικό τομέα της Β΄ Αθηνών- του δημοσιογράφου Γιάννη Λοβέρδου.

Πρόκειται για ένα πρόσωπο που με δημόσιες παρεμβάσεις του έχει βάλει κατά του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου, αλλά και του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή.

Ειδικότερα, μεταξύ άλλων, σε μία από τις πολλές σχετικές αναρτήσεις του στο twitter, το νεόφερτο στέλεχος στη «γαλάζια» παράταξη υποστηρίζει «πόσο δίκιο είχε ο Κυριάκος που δεν τον είχε ψηφίσει για Πρόεδρο της Δημοκρατίας (τον Προκόπη Παυλόπουλο)», ενώ είχε δηλώσει πως του αρέσει μια ανάρτηση διαδικτυακού φίλου του, ο οποίος είχε εκφράσει την... απέχθειά του προς τους «Κωστάκη Καραμανλή, Γιακουμάτους, Ρουσόπουλους, όπως και συντηρητικές εθνολαϊκίστικες θείτσες και θείους».

Ο υποψήφιος, πλέον, βουλευτής της Ν.Δ. ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του με ανάρτηση στον προσωπικό λογαριασμό του στο facebook. «Με βαθύ αίσθημα ευθύνης και καθήκοντος αποδέχτηκα την τιμητική πρόταση του προέδρου της Ν.Δ. Κυριάκου Μητσοτάκη, τον οποίον επισκέφθηκα σήμερα (σ.σ.: χθες) το πρωί στο γραφείο του... Είναι υποχρέωσή μου να συστρατευθώ στον μεγάλο αγώνα του Κυριάκου για την ανόρθωση της πατρίδας μας» σημείωσε.

Keywords
Τυχαία Θέματα