Ύμνοι του Τομ Χανκς για την Ελλάδα στις Χρυσές Σφαίρες

Ύμνοι του Τομ Χανκς για την Ελλάδα στις Χρυσές Σφαίρες07.01.2020Πρόσωπα

Ο ηθοποιός πήρε βραβείο για το σύνολο του έργου του

Στη χώρα μας αναφέρθηκε ο δημοφιλής και αγαπητός ηθοποιός Τομ Χανκς κατά την ευχαριστήρια ομιλία του στην παραλαβή του βραβείου «Cecil B. DeMill», με το οποίο τον τίμησαν οι φετινές Χρυσές Σφαίρες για το σύνολο του έργου του. 

«Δεν είμαι εδώ για τα χρήματα - αν και είμαι πλούσιος! Μπορώ να πάω στην

Ελλάδα όποτε το θελήσω - για τέτοια άνεση μιλάμε…» είπε αστειευόμενος ο 63χρονος ηθοποιός, ο οποίος προ ημερών πολιτογραφήθηκε τιμητικά Ελληνας από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο.

Ευχαριστίες

Επίσης, ευχαρίστησε την ελληνικής καταγωγής σύζυγό του Ρίτα Γουίλσον και τα πέντε παιδιά τους, αλλά και πλήθος ηθοποιών και σκηνοθετών που, όπως είπε, συνέβαλαν τα μέγιστα στην επιτυχία του.

Κατά τη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε, ο διάσημος ηθοποιός μίλησε με αγάπη για την Ελλάδα και τη ζωή του στην Αντίπαρο, όπου έχει εδώ και χρόνια το δικό του σπίτι. Απαντώντας στον Ελληνα ανταποκριτή στο Χόλιγουντ, ο Χανκς είπε με χιούμορ «Α! Εχω ερωτήσεις για την τιμητική πολιτογράφησή μου ως Ελληνα:

Πρώτον, πρέπει να υπηρετήσω στον Στρατό; Δεν είμαι καλός σε αυτό, πονάω στα γόνατα και είμαι γέρος! Πρέπει να πληρώσω φόρους ή μπορώ να πληρώσω με μετρητά; Αστειεύομαι - είναι μεγάλη τιμή, είμαι Ελληνας ουσιαστικά εδώ και 32 χρόνια» είπε και συνέχισε: «Η Ελλάδα είναι ένας παράδεισος. Η οικογένειά μου πηγαίνει εδώ και χρόνια στην Ελλάδα. Εχω πάει σε όλον τον κόσμο, στα πιο όμορφα μέρη του κόσμου, κανένα όμως δεν ξεπερνά την Ελλάδα. Η γη, ο ουρανός, το νερό. Είναι καλά για την ψυχή σου. Είναι μέρος που σε γιατρεύει. Ιδίως αν βάλεις τον εαυτό σου σε αυτό το φανταστικό, το πραγματικά φανταστικό πρόγραμμα να κοιμάσαι ως το μεσημέρι, να ξενυχτάς ως τις 3 το πρωί, συζητώντας σε μια ταβέρνα. Είναι η καλύτερη ζωή που μπορεί να έχει κάποιος».

Keywords
Τυχαία Θέματα