Ξέσπασμα του πατέρα της αδικοχαμένης φοιτήτριας!

Ξέσπασμα του πατέρα της αδικοχαμένης φοιτήτριας!10.12.2018Αστυνομικά

Κατήγγειλε ότι δρα κύκλωμα εκβιαστών και βιαστών, το οποίο απειλεί νεαρές κοπέλες που φτάνουν στη Ρόδο για να σπουδάσουν

Νέα τροπή φέρεται ότι μπορεί να πάρει η υπόθεση της στυγερής δολοφονίας της 21χρονης Ελένης Τοπαλούδη, έπειτα από την καταγγελία του πατέρα της ότι στο νησί των ιπποτών ενδεχομένως να δρα κύκλωμα που εκβιάζει, βιάζει και απειλεί νεαρές κοπέλες που φτάνουν από απομακρυσμένες περιοχές της χώρας στη Ρόδο για να σπουδάσουν.

Σε δηλώσεις του, ο πατέρας της αδικοχαμένης Ελένης έκανε έκκληση

στην κοινωνία της Ρόδου να σπάσει το «απόστημα» που απειλεί αθώα κορίτσια. «Και έχω ακούσει -μου έχουν μεταφέρει- ότι έχουν γίνει και άλλες απόπειρες. Αλλά είναι κρίμα κι άδικο να χάνονται τέτοιες ζωές! Να βιάζονται και να εκβιάζονται κοριτσάκια σαν την κόρη μου, τα οποία στέλνονται μόνα τους να σπουδάζουν στο όμορφο νησί» ξεσπά ο χαροκαμένος πατέρας, αναφέροντας ότι «δεν ξέρω αν είναι ένα ή περισσότερα αυτό το απόστημα, αυτό το κύκλωμα που βιάζει και εκβιάζει αθώα κορίτσια, όπως το δικό μας, τα οποία εκμεταλλεύονται αυτοί οι άνθρωποι κατά τον χειρότερο τρόπο, γιατί ίσως και να απειλούν τις ζωές τους».

Ο δικηγόρος της οικογένειας Τοπαλούδη, Αλέξης Κούγιας, αποκάλυψε πως υπάρχουν στοιχεία της δικογραφίας που οδηγούν σε άλλες κατευθύνσεις. «Υπάρχουν κάποια στοιχεία στη δικογραφία από τη μαρτυρία μιας φίλης της κοπέλας. Υπάρχει η μαρτυρία μιας Αλβανίδας, η οποία ήταν συμφοιτήτρια, για την οποία πιθανώς στο μέλλον να πρέπει να πούμε άλλα πράγματα» αναφέρει. Τα στοιχεία αυτά, ωστόσο, φέρεται ότι οδηγούν σε νέο κύκλο ερευνών, ενώ ήδη συγκεκριμένα πρόσωπα έχουν μπει, σύμφωνα με πληροφορίες, στο κάδρο των διωκτικών Αρχών.

Στο μεταξύ, οι δύο κατηγορούμενοι για τη δολοφονία της Ελένης, που προφυλακίστηκαν με την κατηγορία ότι βίασαν, χτύπησαν και έριξαν στη θάλασσα την 21χρονη φοιτήτρια, έχουν μεταχθεί για λόγους ασφαλείας και υπό συνθήκες άκρας μυστικότητας σε διαφορετικές φυλακές. Σύμφωνα με πληροφορίες της «Ροδιακής», οι δύο κατηγορούμενοι, που κρίθηκαν προφυλακιστέοι με τη σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακρίτριας, μεταφέρθηκαν ο 19χρονος Αλβανός στις Φυλακές της Αυλώνας και ο 21χρονος Ροδίτης στα Γρεβενά.

Εν τω μεταξύ, χθες τον γύρο του διαδικτύου έκανε η αποκάλυψη -που προέκυψε μέσα από καταθέσεις στο Λιμενικό- ότι ίσως στη δολοφονία της φοιτήτριας εμπλέκεται και τρίτο άτομο.

Keywords
Τυχαία Θέματα