Βροχή οι καταγγελίες Κόεν για τον πρόεδρο των ΗΠΑ

Βροχή οι καταγγελίες Κόεν για τον πρόεδρο των ΗΠΑ01.03.2019Ειδήσεις

Στη... γωνία περιμένουν οι Δημοκρατικοί τον Αμερικανό πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ...

...μετά την προχθεσινή δημόσια κατάθεση του πρώην προσωπικού δικηγόρου Μάικλ Κόεν ενώπιον της Επιτροπής Εποπτείας και Μεταρρυθμίσεων της Βουλής των Αντιπροσώπων, στην οποία οι εκρηκτικές καταγγελίες κατά του προέδρου... έπεφταν βροχή! Οπως έγραφε χθες το «Politico», οι Δημοκρατικοί περιμένουν την έκθεση του ειδικού ανακριτή Ρόμπερτ

Μούλερ, για να κινηθούν κατά του Τραμπ.

Στη δημόσια κατάθεσή του, ο Κόεν αναφέρθηκε σε πολλούς ανθρώπους του περιβάλλοντος Τραμπ, στα ενήλικα παιδιά του Αμερικανού προέδρου, τον Ντόναλντ Τραμπ Τζούνιορ και την Ιβάνκα Τραμπ, στα στελέχη διοίκησης των επιχειρήσεων Τραμπ, στις επιχειρηματικές δραστηριότητες του Αμερικανού προέδρου, στον πρώτο επικεφαλής της προεκλογικής εκστρατείας του το 2016 αλλά και στη νομική ομάδα του, γεγονός που δεν αποκλείεται να τους βάλει σε νομικές περιπέτειες στο άμεσο μέλλον. Προς το τέλος της κατάθεσής του ο Κόεν εξέφρασε φόβους ότι ο μεγιστάνας των ακινήτων δεν θα παραδώσει «ειρηνικά» τον έλεγχο του Λευκού Οίκου στον διάδοχό του, αν ηττηθεί στις εκλογές του 2020.

Χθες ο Κόεν κατέθεσε κεκλεισμένων των θυρών ενώπιον επιτροπής του Κογκρέσου που ερευνά τη φερόμενη παρέμβαση της Ρωσίας στις προεδρικές εκλογές του 2016. Σχολιάζοντας την κατάθεση Κόεν, ο Τραμπ δήλωσε ότι ο πρώην δικηγόρος του «είπε πολλά ψέματα», αλλά και μια αλήθεια: Οτι δεν υπήρχε σύμπραξη της προεκλογικής εκστρατείας του με τη Ρωσία.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Βροχή, Κόεν, ΗΠΑ,vrochi, koen, ipa