Θρίλερ στα αποκαΐδια! Νεκροί, αγνοούμενοι και αγνοημένοι

Θρίλερ στα αποκαΐδια! Νεκροί, αγνοούμενοι και αγνοημένοι26.07.2018Ρεπορτάζ

Δεκάδες πτώματα δεν έχουν αναγνωριστεί ακόμη. Δραματικές ώρες για τους συγγενείς που αγωνιούν

Πόρτα πόρτα στα κουφάρια των κατεστραμμένων σπιτιών στο Μάτι αναζητούσαν και χθες οι διασώστες ίχνη ζωής, την ώρα που οι συγγενείς των αγνοουμένων περνούσαν δραματικές ώρες αναζητώντας απαντήσεις στα ερωτήματα για την τύχη των δικών τους ανθρώπων.

Ο αριθμός των αγνοουμένων παραμένει ακόμα και τώρα αδιευκρίνιστος, με τις πιο απαισιόδοξες προβλέψεις να κάνουν λόγο για δεκάδες. Η Πυροσβεστική, πάντως,

εκτιμά πως ένας σημαντικός αριθμός αγνοουμένων θα διαπιστωθεί πως συγκαταλέγεται μεταξύ των νεκρών που δεν έχουν ακόμα αναγνωριστεί.

Στον κατάλογο των αγνοουμένων βρίσκεται το όνομα του 13χρονου Δημήτρη Αλεξόπουλου, ο οποίος παραμένει άφαντος από το απόγευμα της περασμένης Δευτέρας, όταν προσπάθησε να δραπετεύσει από την πύρινη κόλαση μαζί με τους παππούδες και τον θείο του, που επίσης αγνοούνται. Ο πατέρας του παιδιού έκανε δημόσια έκκληση μέσω του facebook, καλώντας όποιον γνωρίζει κάτι ή είδε τον γιο του να επικοινωνήσει άμεσα μαζί του. Η μητέρα του αγοριού -με όση ψυχική δύναμη της έχει απομείνει- υπεβλήθη σε εξέταση DNA, προκειμένου να μάθει αν το παιδί της συγκαταλέγεται στα θύματα της πυρκαγιάς.

Χθες ήρθε στο φως της δημοσιότητας ακόμα μια συγκλονιστική ιστορία με πρωταγωνιστές ένα νιόπαντρο ζευγάρι από την Ιρλανδία. H Ζoe Holohan και ο Brian O' Callaghan - Westrop παντρεύτηκαν την περασμένη Πέμπτη στο Δουβλίνο και αποφάσισαν να ταξιδέψουν στη χώρα μας για τον μήνα του μέλιτος. Ετσι, επέλεξαν να περάσουν λίγες μέρες σε ξενοδοχείο κοντά στο Μάτι.

Ωστόσο, η μοίρα τούς επιφύλασσε μια τραγική περιπέτεια, αφού η περιοχή τυλίχτηκε στις φλόγες. Σύμφωνα με την «Daily Μail», το ζευγάρι προσπαθούσε να γλιτώσει από τη φωτιά και από τότε χωρίστηκαν. Η νύφη νοσηλεύεται με σοβαρά εγκαύματα στο νοσοκομείο και ο σύζυγός της, που αγνοούνταν, εντοπίστηκε χθες νεκρός...

«Επικρατούσε απόλυτο χάος. Αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν το ξενοδοχείο και βρέθηκαν στη φωτιά. Μπήκαν σε διερχόμενο αυτοκίνητο, αλλά υπήρχαν φλόγες και από τις δύο πλευρές. Αναγκάστηκαν να βγουν από το αυτοκίνητο και άρχισαν να τρέχουν. Χωρίστηκαν μέσα στους καπνούς και στις φλόγες. Η Zoe έχει υποστεί σοβαρά εγκαύματα στο κεφάλι και στα χέρια, και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο. Ο άντρας της αγνοείται» δήλωσε άνθρωπος που γνωρίζει το ζευγάρι.

Keywords
Τυχαία Θέματα