«Θερμή» υποδοχή στη Λάρισα για Πιτσιόρλα

«Θερμή» υποδοχή στη Λάρισα για Πιτσιόρλα18.07.2018Πρόσωπα

Συνεχείς είναι οι αποδοκιμασίες των πολιτών στους συριζαίους για την κατάπτυστη συμφωνία με τα Σκόπια.

Αυτή τη φορά αντιμέτωπος με τη δικαιολογημένη οργή του λαού βρέθηκε ο υφυπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης Στέργιος Πιτσιόρλας, που παρέστη ως ομιλητής σε εκδήλωση της Νομαρχιακής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας

στο Χατζηγιάννειο Πνευματικό Κέντρο της πόλης. Ομάδα Λαρισαίων επιφύλαξε... θερμή υποδοχή στον υφυπουργό. Τον περίμενε έξω από το κτίριο για να διαμαρτυρηθεί και να φωνάξει συνθήματα κατά της κυβέρνησης για το Σκοπιανό. Η ένταση συνεχίστηκε και κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, όταν μια γυναίκα, ορθώνοντας το ανάστημά της, απευθύνθηκε στον υφυπουργό με στεντόρεια φωνή, λέγοντας: «Προσβάλλετε την Ιστορία, προδώσατε την πατρίδα μας, θέλω την πατρίδα μου πίσω».

Ο κ. Πιτσιόρλας δεν είναι ούτε ο πρώτος ούτε ο τελευταίος που βιώνει τα αποτελέσματα της τραγικής για τα εθνικά μας συμφέροντα συμφωνίας που υπογράφηκε στις Πρέσπες. Η παλλαϊκή αντίδραση δεν σταματά σε καμία περίπτωση στα συλλαλητήρια που πραγματοποιήθηκαν, αλλά θα συνεχιστεί, και όσο περνά ο καιρός θα βαίνει κλιμακούμενη. Και αυτή η πραγματικότητα απασχολεί εντόνως τόσο τους βουλευτές όσο και το υπουργικό συμβούλιο του ΣΥΡΙΖΑ, οι οποίοι, έχοντας ξεκινήσει τις εξορμήσεις στις εκλογικές τους περιφέρειες λόγω θέρους, «τρέμουν» τις αντιδράσεις του κόσμου και ψάχνουν εναγωνίως τρόπο για να αποφύγουν τα δυσάρεστα.

Keywords
Τυχαία Θέματα