Θάνατος-μυστήριο 35χρονης βιολόγου στη λίμνη Στράτου

Θάνατος-μυστήριο 35χρονης βιολόγου στη λίμνη Στράτου24.01.2019

Βγήκε εκτός δρόμου με το όχημά της και έπεσε σε γκρεμό από ύψος 110 μέτρων

Εναν σχεδόν χρόνο μετά τον αινιγματικό θάνατο της Ειρήνης Λαγούδη, ακόμη μία τραγωδία με θύμα μια 35χρονη γυναίκα έρχεται να συνταράξει την τοπική κοινωνία του Αγρινίου. Νωρίς χθες το πρωί δύτες της 6ης ΕΜΑΚ ανέσυραν από την τεχνητή λίμνη Στράτου Αιτωλοακαρνανίας το αυτοκίνητο της άτυχης βιολόγου Μαρίας Γιωτοπούλου, μέσα στο οποίο βρισκόταν το άψυχο κορμί

της. Σύμφωνα με πληροφορίες, το όχημα της άτυχης γυναίκας βγήκε εκτός δρόμου και κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες έπεσε στον γκρεμό από ύψος 110 μέτρων. Εντύπωση, πάντως, προκαλεί το γεγονός ότι η 35χρονη δεν πήγαινε για πρώτη φορά στο συγκεκριμένο σημείο. Αντιθέτως, γνώριζε καλά την περιοχή, καθώς η οικογένειά της διατηρούσε εκτάσεις με ελιές γύρω από τη λίμνη και ήξερε ποια ήταν τα επικίνδυνα σημεία.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε στους αστυνομικούς ο σύζυγός της, τα ίχνη της άτυχης κοπέλας χάθηκαν νωρίς το πρωί της Δευτέρας, όταν -ενώ εκείνος κοιμόταν- η 35χρονη έφυγε από το σπίτι με το αυτοκίνητό της φορώντας τις πιτζάμες της. Εκτοτε σταμάτησε να δίνει σημεία ζωής με αποτέλεσμα η οικογένειά της να απευθυνθεί στην Αστυνομία. Μάλιστα, προτού εξαφανιστεί έγραψε ένα σημείωμα με αποδέκτη τον άνδρα με τον οποίο μοιραζόταν τη ζωή της από τα 16 της χρόνια. «Δεν φταις εσύ σε τίποτα... Σου πέφτω λίγη» ανέφερε.

Η Αστυνομία ερευνά τόσο το ενδεχόμενο δυστυχήματος όσο και εκείνο της αυτοκτονίας. Ωστόσο, φως στις συνθήκες θανάτου της αδικοχαμένης γυναίκας αναμένεται να ρίξει ο ιατροδικαστής που θα διενεργήσει τη νεκροτομή τις επόμενες μέρες. Το αυτοκίνητό της μετά την ανάσυρση μεταφέρθηκε στην Ασφάλεια Αγρινίου για διερεύνηση.

Keywords
Τυχαία Θέματα