«Τεσσάρα» από τη Φούλαμ έφαγε η Μπέρνλι

«Τεσσάρα» από τη Φούλαμ έφαγε η Μπέρνλι27.08.2018Διεθνή

Από το κακό στο χειρότερο πάει η αντίπαλος του Ολυμπιακού στο Γιουρόπα Λιγκ.

Υστερα από δύο συνεχείς τριάρες η Μπέρνλι έφερε και... ντόρτια, με τη Φούλαμ να τη διαλύει με το ευρύ 4-2 και να τη βάζει για τα καλά στη ζώνη υποβιβασμού.

Μέσα σε μία εβδομάδα η Μπέρνλι έφαγε τρία γκολ εντός έδρας από τη Γουότφορντ, άλλα

τόσα εισέπραξε στο «Καραϊσκάκης» από τον Ολυμπιακό και χθες το κοντέρ ανέβηκε στα τέσσερα. Η Φούλαμ κέρδισε την ομάδα του Σον Ντάις και πλέον οι «κλάρετς» με έναν βαθμό βρίσκονται εντός της επικίνδυνης ζώνης, πραγματοποιώντας κάκιστο ξεκίνημα!

Μάλιστα, η τραγική μέρα φάνηκε από νωρίς, με τον Σερί να ανοίγει το σκορ μόλις στο 4’, αν και ο Χέντρικ ισοφάρισε πολύ γρήγορα για τους φιλοξενουμένους σε 1-1 (10’). Τη σκυτάλη πήρε ο Αλεξάνταρ Μίτροβιτς. Ο Σέρβος επιθετικός με δύο σεντερφορίσια γκολ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-1 (36’, 38’), με τον Ταρκόφσκι να απαντάει αμέσως (41’, 3-2), σε ένα τρελό πρώτο μέρος.

Η Μπέρνλι προσπάθησε να φτάσει εκ νέου στην ισοφάριση στην επανάληψη, όμως το γκολ του Σίρλε έσβησε τις τελευταίες ελπίδες της (82’, 4-2), σε ακόμα μία πολύ προβληματική εμφάνιση, εν όψει της ρεβάνς με τον Ολυμπιακό για τα πλέι-οφ του Γιουρόπα Λιγκ.

Keywords
Τυχαία Θέματα