Τεράστιες οι ευθύνες για θανάτους από εμβόλια

Εκατομμύρια Ελληνες εκβιάστηκαν από την κυβέρνηση και κατατρομοκρατήθηκαν από τα ΜΜΕ για να εμβολιαστούν για τον κορονοϊό, εμβολιάστηκαν και μερικές δεκάδες εξ αυτών πέθαναν από τις παρενέργειες. Αυτή είναι η αλήθεια για την κατάσταση που επικράτησε επί περίπου μία τριετία στην Ελλάδα – κι αυτή η αλήθεια αποκαλύπτεται, πλέον, επισήμως από τον Εθνικό Οργανισμό Φαρμάκων (ΕΟΦ), ο οποίος δημοσιοποίησε τα συγκεντρωτικά στοιχεία των αναφορών για τις ανεπιθύμητες ενέργειες

των εμβολίων για την πανδημία του Covid-19.

Η διατύπωση στο έγγραφο του ΕΟΦ είναι κατηγορηματική: «Σύνολο αναφορών Ανεπιθύμητων Ενεργειών με θανατηφόρο έκβαση: 63» Μάλιστα, στην αναφορά διευκρινίζεται ότι τα περιστατικά αυτά «είτε αναφέρθηκαν εξαρχής ως θάνατοι είτε η πληροφορία της έκβασης λήφθηκε από τον ΕΟΦ στο πλαίσιο αναζήτησης συμπληρωματικών στοιχείων (follow-up) για την αξιολόγηση της αναφοράς». Από αυτές τις 63 αναφορές μόνο 12 απορρίφθηκαν!

Είναι θλιβερό και συνάμα εξοργιστικό να αναλογιστεί κάποιος ότι από αυτά τα άτομα, που πέθαναν (επιβεβαιωμένα πλέον) από τις παρενέργειες των εμβολίων, υπήρξαν σίγουρα κάποια που δεν ήθελαν να εμβολιαστούν επειδή φοβούνταν ακριβώς αυτό: την πιθανότητα να νοσήσουν ή ακόμα και να πεθάνουν από τις παρενέργειες των εμβολίων. Παρά ταύτα το έπραξαν διότι ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης αποκαλούσε «ψεκασμένους» και «τζαμπατζήδες» τους ανεμβολίαστους και τα ΜΜΕ καλούσαν διάφορους φανατισμένους ιατρούς, που καθύβριζαν με σκαιό τρόπο όσους «δεν εμπιστεύονταν την επιστήμη – δηλαδή τα εμβόλια».

Επίσης κατακριτέα και ύποπτη είναι η στάση που κράτησε η κυβέρνηση σχετικά με τις παρενέργειες των εμβολίων. Οχι μόνο δεν ενημέρωναν τους Ελληνες για τις πιθανές παρενέργειες, όπως γινόταν στα περισσότερα κράτη του κόσμου, αλλά ούτε λίγο ούτε πολύ ήθελαν να δημιουργήσουν την εντύπωση ότι είναι… μηδενικός ο κίνδυνος και φαντασιόπληκτοι και συνωμοσιολόγοι όσοι ανησυχούσαν. Επιπλέον, οι εργαζόμενοι εκβιάστηκαν με απολύσεις, οι ανεμβολίαστοι υγειονομικοί απομακρύνθηκαν από τις εργασίες τους, οι γέροντες πλήρωσαν πρόστιμα…

Η κυβέρνηση νομοθέτησε μεν το ακαταδίωκτο για τα μέλη της επιστημονικής επιτροπής για την αντιμετώπιση του κορονοϊού, αλλά αυτός ο νόμος δεν μπορεί να καλύψει και την υπόθεση των παρενεργειών και την απόπειρα συγκάλυψής τους.

Η Δικαιοσύνη πρέπει να παρέμβει άμεσα σε αυτό το μείζον θέμα.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Τεράστιες,terasties