«Συντροφικά» καρφιά για Ξενογιαννακοπούλου από Κωνσταντινόπουλο

«Συντροφικά» καρφιά για Ξενογιαννακοπούλου από Κωνσταντινόπουλο31.08.2018Πρόσωπα

Με ένα πολύ αιχμηρό σχόλιο ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος «κάρφωσε» τη Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου για το παρελθόν της ως παιδί του «κομματικού σωλήνα» του ΠΑΣΟΚ.

Ομως, προτού τη βάλει στην κυβέρνηση ο Αλέξης Τσίπρας, την είχε υπουργό και ο Γιώργος Παπανδρέου,

αλλά γι' αυτό ο βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής δεν είπε τίποτα.

«Προσωπικά θα έδινα συγχαρητήρια στον κ. Τσίπρα γιατί ο ανασχηματισμός περιέχει μηνύματα τα οποία νομίζω ότι ο κόσμος τα καταλαβαίνει καλύτερα από εμάς.

Το μήνυμα του ανασχηματισμού, πέρα από το πόσα και ποια άτομα μετακινήθηκαν, περιέχει έναν συμβολισμό, μέσα από τον οποίο ο κ. Τσίπρας και η κυβέρνηση δείχνουν αν είναι το μέλλον ή το παρελθόν» είπε ο βουλευτής Αρκαδίας, για να συμπληρώσει: «Η κυρία Ξενογιαννακοπούλου, για παράδειγμα, από τα 21 της χρόνια εργάζεται στο κράτος. Ξεκίνησε από σύμβουλος του κ. Παπουτσή, γενική γραμματέας του Ακη Τσοχατζόπουλου, υπήρξε γραμματέας μια εποχή κατά την οποία εκτροχιάστηκαν τα οικονομικά του κόμματος και υπουργός Υγείας.

Ο κ. Πολάκης την έχει κατονομάσει προσωπικά για σκάνδαλο εκατομμυρίων. Αυτή τη γυναίκα ο ΣΥΡΙΖΑ την κάνει υπουργό. Αυτό, λοιπόν, είναι για τον κόσμο το μήνυμα που στέλνει η κυβέρνηση, ότι κοροϊδεύουν τον κόσμο».

Ο κ. Κωνσταντινόπουλος αναφέρθηκε και στην Κατερίνα Παπακώστα, τοποθετώντας τη στους καραμανλικούς, για να καταλήξει στο σχόλιό του: «Αυτά τα δύο πρόσωπα κατά την άποψή μου σηματοδοτούν ότι το μόνο που ενδιαφέρει τον ΣΥΡΙΖΑ είναι η εξουσία και πώς μπορεί να την κρατήσει».

Keywords
Τυχαία Θέματα