Συμφωνία με τον ΠΑΟΚ για χρήση του Καυταντζογλείου

Συμφωνία με τον ΠΑΟΚ για χρήση του Καυταντζογλείου07.02.2018Ποδόσφαιρο

Μόνο οι υπογραφές! O πρόεδρος της διοικούσας επιτροπής του Καυτανζογλείου Απόστολος Μητιντζής αναφέρθηκε εκ νέου στο θέμα της παραχώρησης του σταδίου στον ΠΑΟΚ για τα επόμενα τρία...

... (ή για 2+1) χρόνια, τονίζοντας πως έχει επέλθει προφορική συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών και πλέον απομένουν οι τελικές υπογραφές.

Βέβαια, πότε θα υπάρξει οριστική συμφωνία θα εξαρτηθεί από τον «Δικέφαλο του Βορρά» και συγκεκριμένα από το χρονοδιάγραμμα υλοποίησης του πρότζεκτ για την κατασκευή της νέας Τούμπας. Πάντως, ο Μητιντζής τόνισε: «Oι άνθρωποι του ΠΑΟΚ μάς έχουν μεταφέρει πως τα έργα στην Τούμπα θα ξεκινήσουν τον Ιανουάριο του 2019». Ωστόσο, αν καθυστερήσει να μπει σε εφαρμογή το σχέδιο κατασκευής του νέου γηπέδου, τότε είναι πιθανό η μετακόμιση του «Δικεφάλου» στο Καυτανζόγλειο να μετατεθεί για τη σεζόν 2019-2020 (και όχι από του χρόνου) και να αρχίσει από τότε η τριετία χρήσης του.

Παράλληλα, το συνολικό κόστος χρήσης του σταδίου (ενοικίαση και εργασίες που θα πρέπει να γίνουν από πλευράς των «ασπρόμαυρων» προκειμένου να πληροί τις προϋποθέσεις που θέτει η UEFA) υπολογίζεται στα 4.000.000 ευρώ.

Στο μεταξύ, ο διαιτητής Κουτσιαύτης και ο βοηθός Καλφάκης του αγώνα ΠΑΣ Γιάννινα - ΠΑΟΚ αναμένεται να μπουν στο «ψυγείο» λόγω του παραπεμπτικού βαθμού που τους έβαλε ο παρατηρητής Σταύρος Φλώτσιος. Ακόμη, ο Ραζβάν Λουτσέσκου θα προβεί σε ορισμένες αλλαγές στο αρχικό σχήμα του ΠΑΟΚ στην αυριανή ρεβάνς (19.30, COSMOTE SPORT 1) για τους «8» του Κυπέλλου κόντρα στον Ατρόμητο, στο Περιστέρι.

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Κυριάκος Κυριάκος ανέφερε μεταξύ άλλων σε ραδιοφωνικό σταθμό: «Ο κ. Σαββίδης θέλει πολύ το πρωτάθλημα, είναι προτεραιότητα στη ζωή του». Τέλος, ο Λέοβατς θα συνεχίσει δανεικός στην Ριέκα.

Keywords
Τυχαία Θέματα