Στις φλόγες το ξενοδοχείο «Mandarin» στο Λονδίνο!

Στις φλόγες το ξενοδοχείο «Mandarin» στο Λονδίνο!07.06.2018

Μεγάλη πυρκαγιά ξέσπασε το απόγευμα της Τετάρτης στο ξενοδοχείο πέντε αστέρων «Mandarin Oriental Hotel» στη συνοικία Νάιτσμπριτζ του Λονδίνου

Πυκνοί καπνοί άρχισαν να βγαίνουν από τους τελευταίους ορόφους του 12ώροφου κτιρίου, με αποτέλεσμα στο σημείο να σπεύσουν άμεσα πάνω από 100 πυροσβέστες με περισσότερα από 20 πυροσβεστικά οχήματα, ενώ παράλληλα οι υπεύθυνοι του ξενοδοχείου φρόντιζαν να το εκκενώσουν.

Μέχρι αργά χθες το βράδυ τα αίτια της πυρκαγιάς παρέμεναν άγνωστα, ενώ δεν είχαν αναφερθεί τραυματίες ή νεκροί, αν και

οι βρετανικές Αρχές σημείωναν ότι δεν ήταν σε θέση να διαπιστώσουν αν υπήρχαν εγκλωβισμένοι. Το «Mandarin Oriental Hotel» των 198 δωματίων, που διαθέτει πολυτελές σπα και βραβευμένο εστιατόριο είχε ανακαινιστεί πρόσφατα. Ο βρετανικός Τύπος υποστηρίζει ότι οι εργασίες ανακαίνισης κόστισαν 185.000.000 στερλίνες (περίπου 210.760.000 ευρώ) και το ξενοδοχείο είχε ανοίξει πρόσφατα εκ νέου τις πόρτες του σε πελάτες.

Οταν ξέσπασε η πυρκαγιά στο ξενοδοχείο, στο οποίο το 2017 είχε διαμείνει και ο υπουργός Εθνικής Αμυνας Πάνος Καμμένος, βρισκόταν και ο διάσημος τραγουδιστής Ρόμπι Γουίλιαμς, που έσπευσε να το εγκαταλείψει.

Keywords
Τυχαία Θέματα