Σταύρος Λαζαρίδης: Θλίψη για τον θάνατο ενός σεμνού επιχειρηματία

Σταύρος Λαζαρίδης: Θλίψη για τον θάνατο ενός σεμνού επιχειρηματία11.02.2019Πρόσωπα

Θλίψη σκόρπισε στους Θεσσαλονικείς η είδηση του θανάτου του Σταύρου Λαζαρίδη το περασμένο Σάββατο

Ο Σταύρος Λαζαρίδης υπήρξε γνωστός και επιτυχημένος επιχειρηματίας, στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας και κουμπάρος και στενός φίλος του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή. Είχε διατελέσει και πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής της Ν.Δ. Θεσσαλονίκης.

Επίσης, ήταν επί μακρόν πρόεδρος του Απόλλωνα Καλαμαριάς, υπό την προεδρία του οποίου σημείωσε σημαντική νικηφόρα πορεία, με κυριότερη την άνοδο της ομάδας το 1992 στην Α΄ Εθνική.

Στην ιστοσελίδα της ομάδας μάλιστα αναρτήθηκαν μαύρο περιβραχιόνιο και ανακοίνωση για το χαμό του αγαπημένου προέδρου: «Η ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ συμμετέχει στη λύπη και στο πένθος των οικείων του θανόντος πρώην προέδρου της ομάδας μας Σταύρου Λαζαρίδη. Υπήρξε ένας άνθρωπος με πολύ μεγάλη προσφορά και με επιτυχίες στον σύλλογό μας, ένας άνθρωπος για τον οποίο δεν χρειάζονταν ετούτη η θλιβερή ώρα ώστε να αναγνωριστεί και να συνομολογηθεί το μέγεθος της αξίας του, του ήθους του και της προσωπικότητάς του, όχι μόνο στα πλαίσια του Απόλλωνα, αλλά και σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής του. Καλό παράδεισο, Πρόεδρε!!!»

Ο Σταύρος Λαζαρίδης ήταν ο πρώτος άνθρωπος που γνώρισε ο κ. Καραμανλής όταν έφτασε στη Θεσσαλονίκη και από την πρώτη στιγμή δημιουργήθηκε μια μεγάλη φιλία. Κάθε φορά που ο πρώην πρωθυπουργός έφτανε στη Θεσσαλονίκη, τον συναντούσε, ενώ πολλές φορές περνούσαν μαζί τις διακοπές τους. Πολλές φορές στο σπίτι του Σταύρου Λαζαρίδη στο Πανόραμα διοργανώνονταν συναντήσεις και γεύματα από την εποχή που ο κ. Καραμανλής έγινε πρόεδρος της Ν.Δ. αλλά και μέχρι πρόσφατα.

Keywords
Τυχαία Θέματα