Στα κάγκελα η Χίος, η Εθνική «ξηλώνει» υποκατάστημά της

Στα κάγκελα η Χίος, η Εθνική «ξηλώνει» υποκατάστημά της10.01.2019Περιφέρεια

Αναστάτωση έχει προκαλέσει στη Χίο η αναγγελία κλεισίματος του καταστήματος της Εθνικής Τράπεζας στα Καρδάμυλα

Μάλιστα, ο δήμαρχος Μανώλης Βουρνούς έστειλε επιστολή προς τον πρόεδρο του διοικητικού συμβουλίου της τράπεζας, ενώ την κοινοποίησε σε μεγάλο αριθμό ιδρυμάτων και εφοπλιστών που κατάγονται από την περιοχή των Καρδαμύλων

ζητώντας την ανάκληση της απόφασης.

«Το συγκεκριμένο κατάστημα είναι ιδιαίτερα σημαντικό για όλη τη Δημοτική Ενότητα Καρδαμύλων, καθώς εξυπηρετεί πλήθος κατοίκων της βόρειας Χίου, περί τους 3.000 τους χειμερινούς μήνες και τους διπλάσιους κατά τους θερινούς μήνες» αναφέρεται στην επιστολή. «Με την απόφαση αυτή δυσχεραίνεται υπέρμετρα η καθημερινότητα των κατοίκων της περιοχής, οι οποίοι πλέον θα αναγκάζονται να καλύπτουν απόσταση άνω των 30 χιλιομέτρων, ακόμα και για την πιο απλή συναλλαγή»!

Επίσης τόνισε: «Οι δυσκολίες των καιρών απαιτούν από εσάς μείωση των λειτουργικών εξόδων. Ωστόσο, θεωρώ ότι θα πρέπει να σκεφτείτε πολύ σοβαρά πώς θα εκληφθεί η απόφασή σας αυτή από πλήθος Ελλήνων εφοπλιστών και ναυτικών πελατών σας, όταν αυτοί πληροφορηθούν ότι η λειτουργία του καταστήματος της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος, με τον συμβολισμό που αυτή φέρει, τερματίζεται στα Καρδάμυλα, την ιδιαίτερη πατρίδα τους» τονίζει ο κ. Βουρνούς στην επιστολή του προς την τράπεζα.

Keywords
Τυχαία Θέματα