«Ρουκέτες» του Καμμένου για τον Μαρινάκη και τη μαφία του ποδοσφαίρου

«Ρουκέτες» του Καμμένου για τον Μαρινάκη και τη μαφία του ποδοσφαίρου07.09.2018Παρασκήνιο

Προανήγγειλε συμφωνία για το γήπεδο του ΠΑΟΚ και... καλά νέα για τους στρατιωτικούς

Aστραψε και βρόντηξε ο Πάνος Καμμένος μιλώντας για το ποδόσφαιρο. Προανήγγειλε θετικές εξελίξεις για

το γήπεδο του ΠΑΟΚ και παροχές εκ μέρους του Αλέξη Τσίπρα από το βήμα της ΔΕΘ, χωρίς να αποκλείεται αυτές να αφορούν και τα αναδρομικά των στρατιωτικών, θέμα για το οποίο ο υπουργός Εθνικής Αμυνας ήρθε σε σφοδρή σύγκρουση με τη Νέα Δημοκρατία.

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Arena FM 89,4 της Θεσσαλονίκης, ο κ. Καμμένος υπερασπίστηκε το δικαίωμα του ΠΑΟΚ να έχει σύγχρονο γήπεδο, κάτι στο οποίο θα βοηθήσει και το υπουργείο Εθνικής Αμυνας με εκτάσεις του ΤΕΘΑ, και στη συνέχεια ξέσπασε λέγοντας πως οι φίλαθλοι μιας ομάδας δεν μπορεί να γίνονται «όπλο» στα χέρια κάποιου που θέλει να τους εκμεταλλευτεί για την «προστασία του εαυτού του», «δείχνοντας» τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βαγγέλη Μαρινάκη.

«Με τους οπαδούς του Ολυμπιακού δεν έχω τίποτα... Οταν οι οπαδοί χρησιμοποιούνται από τον πρόεδρο είτε για να μην μπει φυλακή είτε για να απειλεί το κράτος, τότε υπάρχει πρόβλημα, και αυτό δυστυχώς το είδαμε να γίνεται αρκετές φορές, ιδίως με τη σημερινή διοίκηση του Ολυμπιακού και τον κ. Μαρινάκη. Ενας άνθρωπος που διώκεται για ναρκωτικά, για λαθρεμπόριο, δεν μπορεί να χρησιμοποιεί τους αγνούς οπαδούς μιας ομάδας σαν όπλο για να επιτίθεται σε αυτούς που θεωρεί ότι δεν είναι διατεθειμένοι να σιωπήσουν υπέρ του» είπε ο κ. Καμμένος. Ο Πάνος Καμμένος μίλησε επίσης για εκφοβισμένους διαιτητές που παίζουν «99-1», για στημένα και για μαφία, ενώ, ερωτηθείς αν το πρωτάθλημα εκλάπη ανέφερε ότι «η Πολιτεία δεν παρεμβαίνει ούτε σε διαιτητές ούτε σε δικαστές». Κατέληξε λέγοντας «θα ακούσετε καλά πράγματα όχι μόνο για το γήπεδο, από έναν πρωθυπουργό που έχει στα χέρια του την εθνική κυριαρχία», ενώ ειδικά για το θέμα του ΠΑΟΚ παρέπεμψε σε συνάντηση τη Δευτέρα με τον Ιβάν Σαββίδη, για τον οποίο ο κ. Καμμένος ανέφερε πως «μου κρατάει κακία που δεν πήρα θέση τότε με την ΑΕΚ, αλλά ένας πολιτικός δεν μπορεί να πάρει θέση».

Τέλος, ο υπουργός Εθνικής Αμυνας επιτέθηκε στη Ν.Δ. με αφορμή ερώτηση που κατέθεσαν οι βουλευτές Β. Κικίλιας και Α. Δημοσχάκης, καλώντας την κυβέρνηση να μην εκμεταλλεύεται επικοινωνιακά τους στρατιωτικούς στο θέμα των αναδρομικών. «Οι “σφαγείς” του μισθού και της σύνταξης των εν ενεργεία και εν αποστρατεία στελεχών των Ε.Δ. και των Σ.Α. τολμούν και καταθέτουν ερώτηση έντρομοι για τις ανακοινώσεις του πρωθυπουργού και της κυβέρνησης για την δικαίωση των φρουρών της εθνικής κυριαρχίας και ασφάλειας. Ξεδιάντροποι» έγραψε στο twitter o κ. Καμμένος.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ρουκέτες, Καμμένου, Μαρινάκη,rouketes, kammenou, marinaki