ΡΩΣΙΑ: Αρχίζει το ματς, αδειάζουν... οι δρόμοι

ΡΩΣΙΑ: Αρχίζει το ματς, αδειάζουν... οι δρόμοι14.06.2018Διεθνή

Ηγγικεν η ώρα! Επειτα από τέσσερα χρόνια αναμονής η μεγαλύτερη ποδοσφαιρική γιορτή του πλανήτη, το Μουντιάλ, επιστρέφει σήμερα με την αναμέτρηση της οικοδέσποινας Ρωσίας με τη Σαουδική Αραβία (18.00, ΕΡΤ1) για την 1η αγωνιστική του Α΄ ομίλου.

Βέβαια, μισή ώρα πριν αρχίσει το ματς στο Στάδιο Λουζνικί της Μόσχας οι δέκτες των απανταχού φιλάθλων θα είναι συντονισμένοι στη φαντασμαγορική τελετή έναρξης

(17.30, ΕΡΤ1), που έχει προγραμματιστεί για το Παγκόσμιο Κύπελλο 2018. Ο Βρετανός ποπ σταρ Ρόμπι Γουίλιαμς και η Ρωσίδα σοπράνο Αΐντα Γκαριφούλινα θα τραγουδήσουν για τους 80.000 φιλάθλους που θα βρίσκονται στο γήπεδο, αλλά και για τους εκατομμύρια λάτρεις της «στρογγυλής θεάς» ανά τον κόσμο, που θα τους παρακολουθούν τηλεοπτικά. Συμμετοχή στη σημερινή τελετή θα έχει και ο θρυλικός Βραζιλιάνος επιθετικός Ρονάλντο ή, αλλιώς, «Φαινόμενο».

Μόλις τελειώσει η τελετή έναρξης, Ρωσία και Σαουδική Αραβία θα ριχτούν στη μάχη για το πολύτιμο «τρίποντο». Η σέντρα του παιχνιδιού θα σημάνει και την ουσιαστική έναρξη του Κυπέλλου. Η πίεση για τη νίκη θα είναι τεράστια και στις δύο ομάδες. Πολύ περισσότερο όμως θα βαραίνει τους Ρώσους, που θα αγωνιστούν μπροστά στους συμπατριώτες τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα