Προφυλακίστηκε μετά το υπόμνημα ο Σώρρας

Προφυλακίστηκε μετά το υπόμνημα ο Σώρρας22.06.2018Δικαστικά

«Ολα στα χέρια σας τώρα». Με τα λόγια αυτά απευθύνθηκε, χθες, στους ένθερμους υποστηρικτές του ο Αρτέμης Σώρρας, τον οποίο αποκαλούσαν «αρχηγό» την ώρα που, συνοδευόμενος από ισχυρή αστυνομική δύναμη, έπαιρνε τον δρόμο για τη φυλακή.

Ο ιδρυτής της οργάνωσης Ελλήνων Συνέλευσις έδωσε εξηγήσεις ενώπιον της Δικαιοσύνης για σωρεία κακουργηματικών πράξεων που τον

βαρύνουν σχετικά με τη δράση του πολιτικού φορέα, ο οποίος ακόμη και σήμερα ισχυρίζεται ότι μπορεί να λύσει το οικονομικό πρόβλημα της χώρας.

Ο κατηγορούμενος, σύμφωνα με πληροφορίες, με το απολογητικό υπόμνημά του, το οποίο αριθμεί περισσότερες από 100 σελίδες, φέρεται ότι αρνήθηκε τις πράξεις που του αποδίδονται. Μάλιστα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι τις επόμενες ημέρες ο Αρτέμης Σώρρας θα προσφύγει στο αρμόδιο συμβούλιο, ζητώντας την αποφυλάκισή του - κάτι που ζητούν και οι εκατοντάδες υποστηρικτές του, οι οποίοι έδωσαν το «παρών» στα δικαστήρια, όπου έφτασαν ακόμη και με πούλμαν. Οι υποστηρικτές του Αρτέμη Σώρρα -ο οποίος ήταν αγνώριστος, με μακριά μαλλιά και μούσια- κρατώντας ελληνικές σημαίες και πλακάτ έψαλαν τον Εθνικό Υμνο, απήγγειλαν τον όρκο της οργάνωσης και φώναξαν συνθήματα υποστήριξης. «Αρτέμης Σώρρας, ο αρχηγός της χώρας», αλλά και «Σώρρα, προχώρα, σε θέλει όλη η χώρα» ήταν μερικά από τα συνθήματα που ακούστηκαν όταν ο ιδρυτής της «Ελλήνων Συνέλευσης» φυγαδευόταν, συνοδεία της Αστυνομίας, από το πάρκο πίσω από τα δικαστήρια της Ευελπίδων.

Μαρία Ζαχαροπούλου

Keywords
Τυχαία Θέματα