«Πράσινο» φλερτ με... όρους σε Βέργο και Μανθάτη

«Πράσινο» φλερτ με... όρους σε Βέργο και Μανθάτη16.08.2018Πρόσωπα

Ο κατήφορος που έχει πάρει ο Παναθηναϊκός δεν έχει σταματημό. Η διοίκηση του Αλαφούζου έφτασε στο επίπεδο να κυνηγάει παίκτες που διώχνει ως ακατάλληλους ο Ολυμπιακός.

Μάλιστα όχι έμπειρους παίκτες, αλλά νεαρούς που δεν έχουν κατορθώσει να αφήσουν το ποδοσφαιρικό

τους στίγμα. Ετσι λοιπόν ο Παναθηναϊκός στρέφεται στον Νίκο Βέργο και τον Γιώργο Μανθάτη. Βέβαια, το τεχνικό τιμ και φυσικά ο Νταμπίζας δεν μπορεί να κάνει και τίποτε άλλο με τους περιορισμούς και τα τεράστια οικονομικά προβλήματα που έχει η ομάδα. Οι Ελληνες, λοιπόν, κάτω των 23 ετών οι οποίοι μπορούν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις του Παναθηναϊκού είναι μετρημένοι. Συνεπώς, ο Νταμπίζας δεν μπορούσε να προσπεράσει τους Βέργο και Μανθάτη, καθώς το ρόστερ του «Τριφυλλιού» χρειάζεται άμεση ενίσχυση.

Ο Νταμπίζας συνομιλεί με τους εκπροσώπους των δύο ποδοσφαιριστών και θέτει ως βασική προϋπόθεση να ενταχθούν στον Παναθηναϊκό ως ελεύθεροι και όχι ως δανεικοί. Αν ο Ολυμπιακός δεν συναινέσει στην αποδέσμευσή τους, τότε ο Νταμπίζας δεν θα το συζητήσει περισσότερο. Ετσι σώζει τουλάχιστον το πρεστίζ της ομάδας. Από εδώ και πέρα, όσον αφορά τις μεταγραφές, ο Δώνης αναμένει την απόκτηση του βασικού επιθετικού και ενός Ελληνα στράικερ κάτω των 23 ετών.

Στη λίστα παραμένει η περίπτωση του Αντρέι Γκαλαμπίνοφ. Ο Βούλγαρος απασχολεί εδώ και καιρό, έχοντας απορρίψει αρχικά την προοπτική του Παναθηναϊκού. Το γεγονός όμως πως δεν βρίσκει ομάδα στη Serie A και ο κίνδυνος να ξεμείνει στην Τζένοα ενδεχομένως να αλλάξουν τις προτεραιότητές του. Τέλος, η πρόβα τζενεράλε με αντίπαλο τον Λεβαδειακό αποφασίστηκε (!) να διεξαχθεί στο Ελ Πάσο της Καλλιθέας κεκλεισμένων των θυρών, για τον φόβο επεισοδίων.

Keywords
Τυχαία Θέματα