Ποια είναι τα κατάλληλα ποδήλατα για παιδιά και εφήβους

Το ποδήλατο είναι το καλύτερο δώρο που μπορείτε να κάνετε σε ένα παιδί. Εξασκεί την ισορροπία και μπορεί μέσα από 2-3 διαφορετικά ποδήλατα να φτάσει στην ηλικία των 12-12 και να είναι ένας πολύ καλός αναβάτης.

Η επιλογή του γίνεται με βάση την ηλικία, αλλά λαμβάνονται υπόψη και άλλα κριτήρια πολύ σημαντικά που μπορούν να παίξουν ρόλο στην τελική επιλογή και δεν είναι άλλα από την ποιότητα του σκελετού, το brand, το είδος του ποδηλάτου.

Εκτός από τα παιδικά ποδήλατα, ένα παιδί που γίνεται έφηβος μπορεί να οδηγήσει τόσο τα ποδήλατα bmx

όσο και τα ποδήλατα trekking.

Παιδικά ποδήλατα για ισορροπία

Αυτό πιθανόν να είναι και το πρώτο του ποδήλατο. Πρόκειται για έναν ενιαίο σκελετό που προάγει την ισορροπία. Είναι εξοπλισμένο με πολλά προστατευτικά για να ενισχύει την ασφάλεια και προκαλεί λιγότερο θόρυβο από το συνηθισμένο.

Βρείτε εδώ σε πολύ καλή τιμή ένα ποδήλατο ισορροπίας σε άσπρο – κόκκινο από την bellelli.

Ποδήλατο για 12 ετών – BMX

Το 12” ΒΜΧ παιδικό σιδερένιο ποδήλατο ”Tiger” της Orient είναι ένα ενισχυμένο ποδήλατο που μπορεί να γίνει ο καλύτερος βοηθός και σύμμαχος στην τέλεια εκμάθηση ισορροπίας, στροφών και πολλών κόλπων! Ο σκελετός του είναι γερός και αν το αγοράσετε online έχετε δώρο το κουδουνάκι. Στην μεγάλη ποικιλία bikestation θα βρείτε πολλά ακόμα παιδικά ποδήλατα σε οικονομικές τιμές από τηνOrient σε unisexσχεδιασμούς.

Trekking

Τα ποδήλατα trekking είναι εκείνα με εμπρόσθια ανάρτηση με τροχούς 28’’ και κάνουν για όλα τα γούστα! Μπορεί να τα καβαλήσει τόσο ένας έφηβος όσο και ένας μεγάλος σε ηλικία, λόγω της άνετης θέσης οδήγησης και της καλής πρόσφυσης σε κάθε δρόμο. Δείτε περισσότερα χαρακτηριστικά του ποδηλάτου με ένα κλικ.

Επιλέξτε BIKESTATION για κάθε σας «ποδηλατική» αγορά!

Keywords
Αναζητήσεις
ποδηλατο για δωδεκαχρονα
Τυχαία Θέματα