Πιο... ήρεμος ο Χιμένεθ με τις μεταγραφές

Πιο... ήρεμος ο Χιμένεθ με τις μεταγραφές04.01.2018Ποδόσφαιρο

Κινήθηκε στοχευμένα από την πρώτη στιγμή της μεταγραφικής περιόδου και η απόκτηση των Μασούντ, Μοράν επιτρέπει στην ΑΕΚ να κινηθεί πλέον με μεγαλύτερη άνεση στο παζάρι για την ενίσχυση των «φτερών» της επίθεσης.

Η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ διέψευσε τα σενάρια που την ήθελαν να προχωρά στην απόκτηση του 24χρονου εξτρέμ Μπόρχα Λάσο από τη Σεβίλη, διευκρινίζοντας ότι η περίπτωσή του εξετάστηκε, αλλά δεν προχώρησε. Ο Μανόλο Χιμένεθ,

βλέποντας τους ιθύνοντες να καλύπτουν άμεσα τις ανάγκες που υπήρχαν στην ομάδα, είναι απόλυτα επικεντρωμένος στην επανέναρξη του πρωταθλήματος.

Σχετικά με τον μεθαυριανό αγώνα στο Αγρίνιο κόντρα στον Παναιτωλικό, ο Ανδαλουσιανός τεχνικός της «Ενωσης», όπως όλα δείχνουν, δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Σιμόες και Τσόσιτς, ενώ δεν έχει αποφασίσει αν θα συμπεριλάβει στην αποστολή τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα Μασούντ και Μοράν. Από κει και πέρα, ο Πέτρος Μάνταλος έκανε την πρώτη ανάρτησή του στο Instagram για το 2018, επιλέγοντας τη φωτογραφία να κλοτσά μπάλα (μετά τον τραυματισμό του) στο οικόπεδο της «Αγια-Σοφιάς».

Τέλος, με αφορμή την επέτειο από τα εγκαίνια του ανακαινισμένου «Νίκος Γκούμας» το 1962, η ΠΑΕ ΑΕΚ έστειλε το δικό της μήνυμα μέσω του ΑΠΕ-ΜΠΕ: «Πλέον ονειρευόμαστε την κατασκευή του πιο όμορφου γηπέδου της χώρας, το οποίο θα αποτελέσει το σημείο αναφοράς και εκκίνησης στη σύγχρονη ιστορία της ομάδας».

Keywords
Τυχαία Θέματα