Πετράλωνα: Ανανδρη επίθεση στα γραφεία της Ν.Δ.!

Πετράλωνα: Ανανδρη επίθεση στα γραφεία της Ν.Δ.!25.07.2019Άρθρα

Σκηνές τρόμου έζησαν ηλικιωμένοι και γυναικόπαιδα που ήταν στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας στα Πετράλωνα χθες το απόγευμα.

Δύο κακοποιά στοιχεία, υποστηριζόμενα από έξι ακόμη, εκ των οποίων μία γυναίκα, όλοι φορώντας μαύρα ρούχα, επιτέθηκαν στα κομματικά γραφεία.

Και ενώ μέχρι τώρα οι δήθεν αντιεξουσιαστές αρκούνταν να επιφέρουν βλάβες στο εξωτερικό μέρος των γραφείων, γράφοντας απειλητικά και υβριστικά συνθήματα, χθες εισέβαλαν τρομοκρατώντας τους παρευρισκομένους.

Δύο άτομα εισήλθαν στα γραφεία κρατώντας πυροσβεστήρες, τους οποίους έθεσαν αμέσως σε λειτουργία.

Η ατμόσφαιρα που δημιουργήθηκε ήταν αποπνικτική και συνέχισαν εκτοξεύοντας ύβρεις και απειλές, και πετώντας κόκκινο χρώμα πάνω στους ανθρώπους.

Εκείνη τη στιγμή έτυχε να βρίσκονται εντός των γραφείων ηλικιωμένα μέλη της Νέας Δημοκρατίας και μία γιαγιά με τον εγγονό της. Με απειλές του είδους «δεν θα μείνει κανείς ζωντανός» και «θα σας εξοντώσουμε», οι δράστες συνέχισαν να πετούν χρώματα, ενώ ένας άνδρας λιποθύμησε.

Το γεγονός ότι έδρασαν στο φως της ημέρας και σε δρόμο με ιδιαίτερα μεγάλη κίνηση αποκαλύπτει το θράσος με το οποίο λειτουργούν αυτές οι ομάδες των κακοποιών.

Σημειωτέον ότι στα Πετράλωνα, τόσο στα Ανω όσο και στα Κάτω, δραστηριοποιούνται ομάδες αναρχικών, έχοντας μεταβάλει τις περιοχές σε «κρατίδιο ανομίας».

Εξάλλου, υπάρχει και η περίφημη «Κατάληψη Ασυρμάτου», απ’ όπου εκπορεύονται δράσεις σε όλη την Αθήνα.

Της υποθέσεως επιλήφθηκαν άνδρες και γυναίκες της Ασφάλειας Αθηνών, ενώ τα μέλη της Νέας Δημοκρατίας Πετραλώνων δηλώνουν ότι δεν θα υποχωρήσουν και καλούν το υπουργείο Δημόσιας Τάξης να τους προστατεύσει.

 

Keywords
Τυχαία Θέματα
Πετράλωνα, Ανανδρη, Ν Δ,petralona, anandri, n d