Περίεργη επίθεση βιαστή καταγγέλλει 25χρονη στου Γκύζη

Περίεργη επίθεση βιαστή καταγγέλλει 25χρονη στου Γκύζη13.04.2018Ρεπορτάζ

Μια περίεργη απόπειρα βιασμού στην περιοχή του Γκύζη με θύμα μια 25χρονη οδοντίατρο ήρθε στο φως της δημοσιότητας.

Το περιστατικό, σύμφωνα με την καταγγελία του θύματος, έλαβε χώρα προχτές το βράδυ στη συμβολή των οδών Θερειανού και Κατσαντώνη, την ώρα που η 25χρονη έφευγε από τη δουλειά της στην κλινική του Ταμείου Υπαλλήλων Εθνικής Τράπεζας και κατευθυνόταν προς το παρκαρισμένο όχημά της.

Οπως δήλωσε η ίδια στους αστυνομικούς, λίγο προτού φτάσει στο αυτοκίνητό της αντιλήφθηκε την παρουσία ενός άντρα πίσω της, ο οποίος, αφού την έβρισε σε σπαστά ελληνικά, στη συνέχεια την άρπαξε δυνατά από το μπράτσο και με την απειλή μαχαιριού την έσπρωξε σε ένα απόμερο σημείο.
«Μου έσκισε την μπλούζα, μου τράβηξε το εσώρουχο και προσπάθησε να μου σκίσει το παντελόνι. Αντιστάθηκα και φώναζα. Αυτό με έσωσε, γιατί πάλεψα μαζί του και αυτός εγκατέλειψε τις προσπάθειες» ανέφερε μεταξύ άλλων στην κατάθεσή της.
Ερωτήματα, ωστόσο, για τα αίτια της επίθεσης εγείρει η μαρτυρία της ότι είδε τον επίδοξο βιαστή της να επιβιβάζεται σε μια μοτοσικλέτα που οδηγούσε ένας άλλος άνδρας και να φεύγουν μαζί από το σημείο.

Στη συνέχεια η 25χρονη πήγε τρέχοντας στην κλινική όπου εργάζεται και της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες. Στο σημείο κλήθηκαν αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών, προκειμένου να διεξαγάγουν έρευνα για το συμβάν, αναζητώντας παράλληλα αυτόπτες μάρτυρες του περιστατικού αλλά και οπτικό υλικό από τις κάμερες ασφαλείας.

Keywords
Τυχαία Θέματα