Μωρό ήρθε στον κόσμο τέσσερα χρόνια μετά τον θάνατο των γονιών του!

Μωρό ήρθε στον κόσμο τέσσερα χρόνια μετά τον θάνατο των γονιών του!13.04.2018Παράξενα

Ο μικρός Τιαντιάν, ο οποίος γεννήθηκε στην Κίνα τον περασμένο Δεκέμβριο μέσω παρένθετης μητέρας, δεν θα γνωρίσει μαμά και μπαμπά, παρά μόνο γιαγιάδες και παππούδες, αφού οι γονείς του έχουν φύγει από τη ζωή εδώ και τέσσερα χρόνια.

Το ζευγάρι, το οποίο σκοτώθηκε το 2013, είχε καταψύξει πολλά έμβρυα ελπίζοντας να αποκτήσει παιδί με εξωσωματική γονιμοποίηση. Μετά το δυστύχημα οι γονείς του ζευγαριού έδωσαν δικαστική μάχη για να τους επιτραπεί να τα χρησιμοποιήσουν, ώστε να αποκτήσουν ένα

εγγόνι.

Το δημοσίευμα της «Beijing News» αναφέρει ότι πρόκειται για μια υπόθεση χωρίς προηγούμενο, γι' αυτό οι γονείς του ζευγαριού χρειάστηκε να δώσουν σκληρό δικαστικό αγώνα μέχρι να εξασφαλίσουν το δικαίωμα να καταφύγουν σε παρένθετη μητέρα.

Δεδομένου ότι στην Κίνα είναι παράνομη η παρένθετη μητρότητα, οι γονείς του ζευγαριού αναγκάστηκαν να την αναζητήσουν στο Λάος, όπου η πρακτική είναι νόμιμη. Εκεί, οι τέσσερις παππούδες και γιαγιάδες υποβλήθηκαν σε αιματολογικές εξετάσεις και σε εξετάσεις DNA προκειμένου να αποδειχθεί πως το αγόρι είναι πράγματι εγγονός τους και πως και οι δύο γονείς του ήταν Κινέζοι, ώστε να του δοθεί η κινεζική υπηκοότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα