«Πεδίο μάχης» η ΟΝΝΕΔ στη Θεσσαλονίκη!

«Πεδίο μάχης» η ΟΝΝΕΔ στη Θεσσαλονίκη!18.03.2019ΝΔ

Βολές και βαριές κατηγορίες κατά Δέρβου από τον καρατομημένο πρώην πρόεδρο Αλ. Μανδρίνο

Μπάχαλο στην ΟΝΝΕΔ Θεσσαλονίκης μετά την απόφαση του προέδρου της οργάνωσης και υποψήφιου ευρωβουλευτή της Ν.Δ. Κώστα Δέρβου να... καρατομήσει τον εδώ και τρία χρόνια πρόεδρο της τοπικής νεολαιίστικης

οργάνωσης Αλέξανδρο Μανδρίνο και να τοποθετήσει στη θέση του τη δικηγόρο Μαρία Σαρρηγιαννίδου. Ο κ. Μανδρίνος ενημερώθηκε για την αντικατάστασή του από τους... δημοσιογράφους και σε ανακοίνωσή του στο facebook αναφέρει ότι ο βασικός λόγος που τον οδήγησε εκτός ΟΝΝΕΔ ήταν η άρνησή του να μετατρέψει την οργάνωση σε... προεκλογικό κέντρο της υποψηφιότητας Δέρβου. Ο ίδιος αφήνει αιχμές και για τη διαχείριση των οικονομικών της οργάνωσης.

Ο κ. Μανδρίνος κάνει λόγο για εργαλειοποίηση της παράταξης και για ιδιοτελή συμφέροντα. «Αντικαταστάθηκα διότι αρνήθηκα ύστερα από επανειλημμένες πιέσεις να μετατρέψω την ΟΝΝΕΔ Θεσσαλονίκης σε προεκλογικό κέντρο της υποψηφιότητας Δέρβου για τις επικείμενες ευρωεκλογές. Αντικαταστάθηκα γιατί θεώρησα ασυμβίβαστη τη θέση του προέδρου της ΟΝΝΕΔ με αυτή του υποψήφιου ευρωβουλευτή, καθώς αυτό βάζει την οργάνωση σε μια σειρά από επικίνδυνα μονοπάτια. Αντικαταστάθηκα διότι σε δράσεις της ΟΝΝΕΔ Θεσσαλονίκης έκανα το λάθος να δώσω το βήμα και σε άλλους συνυποψήφιους ευρωβουλευτές του Κώστα Δέρβου. Αντικαταστάθηκα γιατί διατύπωσα εύλογα ερωτήματα για το πού πράγματι απορροφάται μια σειρά οικονομικών πόρων της Οργάνωσης. Αντικαταστάθηκα γιατί αρνήθηκα να δεχτώ την προσωπική επιλογή του Κώστα Δέρβου για τη θέση του διαδόχου του» σημειώνει χαρακτηριστικά ο κ. Μανδρίνος. Επικαλούμενος τον πρόεδρο της Ν.Δ. Κυριάκο Μητσοτάκη, ο μέχρι πρότινος υπεύθυνος της ΟΝΝΕΔ Θεσσαλονίκης λέει πως «όλα τα παραπάνω βρίσκονται σε εντελώς λανθασμένη κατεύθυνση και ουδεμία σχέση έχουν με τον χαρακτήρα της επανίδρυσης που ο πρόεδρος ζήτησε από όλους μας». Μιλά, επίσης, για «καταστροφική» στρατηγική Δέρβου και συνεχιζόμενη συρρίκνωση της οργάνωσης.

«Σε προσωπικό επίπεδο, μπορώ να εγγυηθώ ότι θα συνεχίσω να υπηρετώ την Οργάνωση, ακολουθώντας πιστά τις αξίες του επόμενου πρωθυπουργού της Ελλάδος Κυριάκου Μητσοτάκη. Οι αγώνες συνεχίζονται» καταλήγει η ανακοίνωση του κ. Μανδρίνου.

Β. Στολάκης

Keywords
Τυχαία Θέματα