Παρεμβάσεις Φώφης - Γιώργου για τα 22 χρόνια χωρίς τον Ανδρέα

Παρεμβάσεις Φώφης - Γιώργου για τα 22 χρόνια χωρίς τον Ανδρέα25.06.2018Πρόσωπα

Πέρασαν 22 χρόνια από τον θάνατο του Ανδρέα Παπανδρέου και από διάφορες συνιστώσες του Κινήματος Αλλαγής υπήρξαν δημόσιες παρεμβάσεις εν είδει πολιτικού μνημοσύνου για τον ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ.

Σε άρθρο της σε εβδομαδιαία εφημερίδα η Φώφη Γεννηματά αναφέρει πως «στο ΠΑΣΟΚ

και στο Κίνημα Αλλαγής τιμούμε και υπερασπιζόμαστε το έργο τού Ανδρέα Παπανδρέου, που 22 χρόνια μετά τον θάνατό του παραμένει ζωντανός στη συνείδηση και τη μνήμη του λαού μας.

Αξιοποιούμε την εμπειρία και προχωράμε μπροστά με πίστη στις αρχές, στις αξίες και στις πολιτικές παραδόσεις της δημοκρατικής παράταξης».

Το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών (ΚΙΔΗΣΟ) του Γιώργου Παπανδρέου ανέφερε ότι ο Ανδρέας Παπανδρέου «ήταν πάντα πρωτοπόρος...

Σε μια εποχή που υπάρχει ανάγκη για μια μεγάλη και δυνατή κεντροαριστερά παράταξη και με την ευκαιρία των εκατό χρόνων από τη γέννηση του Ανδρέα Παπανδρέου, το 2019, ας ξεκινήσει ένας ευρύς διάλογος για την ιστορία και τις προοπτικές του προοδευτικού κινήματος στην Ελλάδα».
Να ονομαστεί «Ανδρέας Παπανδρέου» χώρος ή αίθουσα εντός του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου προς τιμήν του επί τρεις φορές Ελληνα πρωθυπουργού ζητεί με επιστολή του ο ευρωβουλευτής Νίκος Ανδρουλάκης.

Keywords
Τυχαία Θέματα