Ωριαίο «τετ α τετ» Μητσοτάκη - Σαμαρά για ΔΕΘ και κάλπες

Ωριαίο «τετ α τετ» Μητσοτάκη - Σαμαρά για ΔΕΘ και κάλπες19.09.2018Πρόσωπα

Συνάντηση με τον Αντώνη Σαμαρά είχε χθες το πρωί, στο γραφείο του στη Βουλή, ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Το τετ α τετ διήρκεσε περίπου μία ώρα και, σύμφωνα με το περιβάλλον του προέδρου της Ν.Δ., πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των τακτικών επαφών που έχουν οι δύο άνδρες,

συζητώντας εφ' όλης της ύλης.

Μεταξύ άλλων, φέρεται ότι έγινε αποτίμηση της ΔΕΘ, των προτάσεων της Ν.Δ. και της αποδοχής τους στην κοινωνία, ενώ συζητήθηκε και η στρατηγική που θα χαράξει το κόμμα στον δρόμο προς τις κάλπες.

Το ραντεβού έγινε μόλις τρεις ημέρες μετά την κοινή παρουσία τους στη Θεσσαλονίκη με αφορμή τη ΔΕΘ και τη στήριξη που παρείχε ο πρώην πρωθυπουργός στον πρόεδρο της Ν.Δ., με ιδιαίτερη αναφορά στο θέμα της ονομασίας των Σκοπίων.

«Από δω, από τη Μακεδονία μας, που ούτε χαρίζεται ούτε ξεπουλιέται, πάμε όλοι μαζί για τη μεγάλη νίκη» είχε δηλώσει χαρακτηριστικά ο κ. Σαμαράς, λίγες ώρες πριν από την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου του Κυριάκου Μητσοτάκη στο Βελλίδειο, όπου ομολογούσε για πρώτη φορά ότι συμφωνεί με τα «βαφτίσια» των Πρεσπών.


Στην προηγούμενη δημόσια παρέμβασή του από την Καλαμάτα, πριν από λίγες ημέρες, ο Αντώνης Σαμαράς είχε χαρακτηρίσει «λαίλαπα» την πολιτική της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ, προσθέτοντας ότι, όποτε κι αν γίνουν εκλογές, η Ν.Δ. θα τις κερδίσει.

Keywords
Τυχαία Θέματα