«Ομολόγησε το σχέδιό του»

«Ομολόγησε το σχέδιό του»12.02.2019Πρόσωπα

Ο Καμμένος απέδωσε στον πρωθυπουργό τη διάλυση της Κ.Ο. των ΑΝ.ΕΛ. Τι είπε για κάλπες, Μαρινάκη

Για τις ευρωεκλογές και τις εθνικές εκλογές προετοιμάζει τους ΑΝ.ΕΛ. ο Πάνος Καμμένος, ο οποίος, παρά την απογοήτευσή του τόσο από τους πρώην βουλευτές του, που έφυγαν για «άλλες πολιτείες», όσο και από τον πρώην κυβερνητικό

εταίρο του Αλέξη Τσίπρα, δηλώνει πως έχει «υποχρέωση» να δώσει τη μάχη της κάλπης.

«Πολλοί, και ο ΣΥΡΙΖΑ και η Ν.Δ., θα ήθελαν να πάω σπίτι μου. Αυτοί οι οποίοι με κρατούν είναι οι πολίτες που πίστεψαν σε εμάς και που είδαν τους εκπροσώπους τους να τους απογοητεύουν» τόνισε σε συνέντευξή του στον Real FM και τον Νίκο Χατζηνικολάου, διαμηνύοντας ότι τους πολιτικούς «ο λαός τούς στέλνει σπίτι τους». Ο πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ. μίλησε για προσπάθεια του Νίκου Βούτση και του Αλέξη Τσίπρα να «φιμώσουν» το κόμμα του στη Βουλή και δήλωσε δικαιωμένος που ο πρωθυπουργός «κατά τη ρύμη του λόγου του και μέσα στον πανικό της συζήτησης στη Βουλή, αποκάλυψε ότι πράγματι εκείνος έπιασε τους βουλευτές για να αποτρέψει -λέει- να γίνω Σαμαράς. Ομολόγησε, δηλαδή, ότι ο ίδιος σχεδίασε την ανατροπή της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των ΑΝ.ΕΛ.».

Ιδιαίτερη αναφορά έκανε ο κ. Καμμένος στην υπόθεση Μαρινάκη, η οποία δεν προχωρά. «Η κυβέρνηση έχει την υποχρέωση να πιέσει τη Δικαιοσύνη να γίνουν γρήγορες διαδικασίες, διότι δεν μπορεί να είναι κάποιοι άνθρωποι υπό κατηγορία. Οταν σε μια υπόθεση στην οποία έχουν ασκηθεί ποινικές διώξεις δεν ορίζεται ανακριτής εδώ και ενάμιση χρόνο, έχει υποχρέωση ο υπουργός Δικαιοσύνης να πιέσει να βρεθεί ανακριτής. Δεν θα παρέμβει στο έργο της Δικαιοσύνης, αλλά δεν μπορεί να είναι κάποιοι ένοχοι έξω ή υπό κατηγορία, αν είναι αθώοι» σημείωσε.

Keywords
Τυχαία Θέματα