Χαστούκι σε Αδωνι και Μπογδάνο

Χαστούκι σε Αδωνι και Μπογδάνο12.02.2019ΝΔ

Ο δημοσιογράφος κόπηκε με ατιμωτικό τρόπο από τις λίστες της ΝΔ

■ Βαρύ κλίμα και για τον αντιπρόεδρο! ■ Του επιτέθηκε ακόμα και ο... Σκάι, που έως χθες τον λιβάνιζε καθημερινά

Η Θέση μας: Κατακραυγή για το τηλεσκουπίδι

Διαβάστε επίσης:

►Θύελλα με το έγγραφο-φωτιά για τα αναδρομικά που αποκάλυψε η «δημοκρατία»►Πολάκης: «Οι 38 νεκροί δεν είναι καταστροφή»►Η Ντόρα δεν... κρατιέται: Θα λέω Βόρεια Μακεδονία τα Σκόπια!►Επέλαση ψύχους από σήμερα με χιόνια και σε χαμηλά υψόμετρα

«Κονταίνει»

τον Γεωργιάδη ο Κυριάκος!

Βαρύ κλίμα για τον Αδωνι! Ατιμωτικό «όχι» στην υποψηφιότητα του Μπογδάνου, πυρά από media που στηρίζουν τη Ν.Δ.

Βαρύ είναι το κλίμα για τον Αδωνι Γεωργιάδη στη Ν.Δ., με τον Κυριάκο Μητσοτάκη να καταλαβαίνει, έστω στο παρά πέντε, τα προσωπικά παιχνίδια και τις τρικλοποδιές που του βάζει διαρκώς ο αντιπρόεδρός του.

Τον κώδωνα του κινδύνου είχε κρούσει η «δημοκρατία» πριν από μία εβδομάδα, αναδεικνύοντας τις φιέστες αρχηγικού τύπου του κ. Γεωργιάδη, την παράκαμψη της ηγεσίας με «ανακοινώσεις» υποψηφίων χωρίς την έγκριση Μητσοτάκη, αλλά και τις υπόλοιπες ραδιουργίες και δολιότητες σε βάρος του εκλεγμένου αρχηγού. Φαίνεται ότι επιτέλους ο πρόεδρος της Ν.Δ. ταρακουνήθηκε και συνειδητοποίησε πως οι νεοδημοκράτες δεν ψήφισαν τον Αντώνη Σαμαρά ούτε τον Αδωνι Γεωργιάδη στην εσωκομματική διαδικασία, αλλά τον ίδιο, με τα δικά του χαρακτηριστικά.

Η πρώτη έκπληξη έγινε χθες το μεσημέρι από τον ραδιοφωνικό σταθμό Σκάι (στην εκπομπή Αναστασόπουλου - Κολοκυθά), ο οποίος μέχρι τώρα «λιβάνιζε» σταθερά τον αντιπρόεδρο-«συμπαρουσιαστή» του Αρη Πορτοσάλτε. Χθες το τροπάριο άλλαξε και ο τηλεπωλητής άκουσε... καμπάνες! Συγκεκριμένα, ακούστηκαν από αέρος παλιές «ατάκες» που έλεγε ως πουλέν του κουμπάρου του Γιώργου Καρατζαφέρη σε σποτάκι που τον γελοιοποιούσε συνοδεία... κλαρίνων!

Το παρελθόν του στον ΛΑΟΣ τον κυνηγάει! Παράλληλα, η εκπρόσωπος της Ν.Δ. Μαρία Σπυράκη, με άνωθεν εντολή, έβαζε φρένο στις ορέξεις του... αχόρταγου Αδωνη και της παρέας του, ανακοινώνοντας το κόψιμο από τα «γαλάζια» ψηφοδέλτια του δημοσιογράφου-κλακαδόρου του Κωνσταντίνου Μπογδάνου. Με αφορμή διαδικτυακό διάλογο του τελευταίου με ψηφοφόρο της Χ.Α., στον οποίο γινόταν λόγος για παρέμβαση με τανκς στο ραδιομέγαρο της ΕΡΤ, η κυρία Σπυράκη τόνισε: «Δεν θα είναι υποψήφιος. Τέτοιες συμπεριφορές δεν γίνονται ανεκτές από τη Ν.Δ.».

Ακόμη ένας «φίλος» του κ. Γεωργιάδη, ο δημοσιογράφος Γιάννης Πρετεντέρης, βρέθηκε (όλως τυχαίως) στο στόχαστρο του Θανάση Μαυρίδη, εκδότη της εφημερίδας «Φιλελεύθερος», η οποία εκφράζει τη γραμμή της Ν.Δ. Χωρίς να τον κατονομάσει, του απάντησε στην αναφορά «να ζήσουμε να τους θυμόμαστε» που είχε κάνει, υπονοώντας ότι, όταν εκλεγεί η Ν.Δ., «η “Αυγή”, η ΕΡΤ, η “Εφημερίδα των Συντακτών”, η “Νέα Σελίδα”, ο... Ντοκουμέντος» θα βάλουν λουκέτο. Οπως έγραψε ο κ. Μαυρίδης, «δεν θα γίνει περισσότερο φιλελεύθερη η χώρα αν κλείσει η “Αυγή” και η “ΕφΣυν”». Μάλιστα, δηλώνοντας απέναντι στην ιδεολογία τους, τόνισε πως επιθυμεί να τους νικήσει ιδεολογικά. Το τριπλό άδειασμα Γεωργιάδη δείχνει ποιος κρατάει το «τιμόνι» του κόμματος. Ωστόσο, κανείς δεν μπορεί να προβλέψει τις επόμενες (πιθανώς υπόγειες κινήσεις!) των «γνωστών αγνώστων», που ορέγονται να γίνουν Μητσοτάκης στη θέση του Μητσοτάκη.

Αδίκησε ο Μητσοτάκης τον Αυτιά

Απορίας άξιον είναι για ποιον λόγο χθες η εκπρόσωπος της Ν.Δ. Μαρία Σπυράκη αποφάσισε να δώσει τέλος στη φημολογία περί υποψηφιότητας του δημοφιλούς δημοσιογράφου Γιώργου Αυτιά στις ευρωεκλογές με το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης. «Το θέμα έχει λήξει» είπε η κυρία Σπυράκη και αυτή η αναφορά της είναι μάλλον ατυχής, καθώς ο ίδιος ο κ. Αυτιάς ουδέποτε είχε εκφράσει την επιθυμία να πολιτευτεί ούτε χειροκροτητής σε καμία κομματική εκδήλωση ήταν ποτέ. Για να «λήξει» ένα θέμα θα πρέπει πρώτα να αρχίσει.

Αλλωστε, όπου και αν κατέβαινε υποψήφιος ο γνωστός δημοσιογράφος, είναι βέβαιο ότι θα σάρωνε και σίγουρα δεν είχε αυτός ανάγκη τη Ν.Δ., αλλά η Ν.Δ. αυτόν. Για ποιον λόγο εξάλλου ο Γιώργος Αυτιάς να άφηνε την απόλυτα επιτυχημένη τηλεοπτική καριέρα του, μέσω της οποίας υπερασπίζεται τους αδύναμους, τους συνταξιούχους και τους πληγωμένους πολίτες από τις πολιτικές της εκάστοτε κυβέρνησης; Προφανώς ορθά έπραξε και «γύρισε την πλάτη» σε όλους όσοι τον γλυκοκοίταζαν, προτιμώντας τις... ψήφους και την αγάπη των τηλεθεατών του... Πάντως, αν ο Κυριάκος έκανε παζάρια μαζί του, τον αδίκησε.

Keywords
Τυχαία Θέματα