Οι ίδιοι ληστές (;) χτύπησαν και το σπίτι του Πανταζή

Οι ίδιοι ληστές (;) χτύπησαν και το σπίτι του Πανταζή04.04.2018Πρόσωπα

Αφαίρεσαν πολύτιμη συλλογή ρολογιών

Ληστεία «καρμπόν» -αναφορικά με τον τρόπο δράσης- με την αιματηρή εισβολή τα ξημερώματα της Δευτέρας στο σπίτι του επιχειρηματία Αλέξανδρου Σταματιάδη έγινε στο «παλάτι» του Λευτέρη Πανταζή στη Βούλα. Δύο κακοποιοί εισέβαλαν στο κτίριο οπλισμένοι, φορώντας κουκούλες και γάντια.

Ο τραγουδιστής έλειπε στο εξωτερικό μαζί με την οικογένειά του, όταν γύρω

στις 4.30 τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου οι δράστες μπήκαν στη μεζονέτα από μια ανασφάλιστη μπαλκονόπορτα. Αφού έψαξαν στο ισόγειο, κατέληξαν στους επάνω ορόφους, όπου βρίσκονταν οι δύο οικιακές βοηθοί από τη Ρωσία.

Οι ληστές ξύπνησαν τις δύο γυναίκες, τις ακινητοποίησαν και τις υποχρέωσαν να τους δώσουν όσα χρήματα είχαν. Αφού εκείνες τους έδωσαν το ποσό των 1.000 ευρώ, οι δράστες τις ανάγκασαν να τους αποκαλύψουν πού υπήρχαν κρυμμένα κοσμήματα και αντικείμενα αξίας. Ετσι, άρπαξαν μέσα από το δωμάτιο του Λευτέρη Πανταζή ένα μεγάλο μέρος από τη συλλογή ρολογιών που διαθέτει, ορισμένα από τα οποία μάλιστα είναι σπάνια κομμάτια και η αξία τους φτάνει σε μερικές εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ!

Στη συνέχεια, οι κακοποιοί έκοψαν το καλώδιο του σταθερού τηλεφώνου, πήραν τα κινητά τηλέφωνα των δύο οικιακών βοηθών και έφυγαν από τη μεζονέτα. Οι αστυνομικοί που έχουν αναλάβει τις έρευνες εξετάζουν με ιδιαίτερη σοβαρότητα το ενδεχόμενο να πρόκειται για τους ίδιους ληστές που πυροβόλησαν τον επιχειρηματία Αλέξανδρο Σταματιάδη στην Κηφισιά.

Από την Ιταλία όπου βρίσκεται και επιστρέφει σήμερα, ο Λευτέρης Πανταζής δήλωσε: «Φοβήθηκα για τη ζωή των κοριτσιών. Δεν λειτούργησε ο συναγερμός, δεν ξέρω γιατί. Δεν τον έβαλαν; Δεν έπιασε; Δεν μπορώ να ξέρω». Ταυτόχρονα, σημείωσε πως ενδέχεται οι δράστες να παρακολουθούσαν τις κινήσεις του και να ήξεραν ότι δεν είναι στο σπίτι.

Keywords
Τυχαία Θέματα