Ο βοσκός που αγαπά τη δουλειά του και... τρελαίνει το facebook

Ο βοσκός που αγαπά τη δουλειά του και... τρελαίνει το facebook07.11.2018Πρόσωπα

Χαμό στα κοινωνικά δίκτυα προκαλούν οι φωτογραφίες που ανεβάζει καθημερινά ένας νεαρός βοσκός από το Βαρθολομιό Ηλείας με φόντο... τα πρόβατά του, τις οποίες συνοδεύει με ευφάνταστα μηνύματα

Ο 25χρονος Στέλιος Τσεκουρλούκης είναι παιδί πολύτεκνης οικογένειας και, όπως λέει στην εφημερίδα «Πατρίς», όλοι αγωνίζονται καθημερινά για το μεροκάματο.

Ο 57χρονος πατέρας του είναι επίσης κτηνοτρόφος, ενώ η 49χρονη μητέρα του εργάζεται στο Μουσικό Σχολείο Βαρθολομιού. Μάλιστα, ο πατέρας του τού έδωσε 80 πρόβατα

και σήμερα τα έχει σχεδόν διπλασιάσει. Αν και έχει τελειώσει μόνο το δημοτικό, λέει πως δεν μετάνιωσε. «Ακόμη κι αν ξαναγεννιόμουν, πάλι μόνο δημοτικό θα πήγαινα και μετά θα γινόμουν βοσκός. Η αγάπη μου για τα πρόβατα είναι μεγάλη. Ηθελα από μικρός να γίνω κτηνοτρόφος» αναφέρει.

Παραδέχεται ότι είναι πολύ σκληρή δουλειά και, μάλιστα, σε μια εποχή πολύ δύσκολη. «Πολλά τα έξοδα, ελάχιστα κέρδη. Μειωμένες οι τιμές για το γάλα, μας έχει φάει το εισαγόμενο. Η κτηνοτροφία εξαφανίζεται» δηλώνει. Πάντως, η ζωή τού νεαρού με το αστείρευτο χιούμορ, που έχει αποκτήσει χιλιάδες φίλους στο facebook, δεν σταματά στη δουλειά του, αφού έχει και προσωπική ζωή. «Βγαίνω τα βράδια με τους φίλους μου, με τις παρέες μου» αποκαλύπτει χαμογελώντας.

Keywords
Τυχαία Θέματα