Μαουρίσιο και Πασχαλάκης στην αποστολή του ΠΑΟΚ

Μαουρίσιο και Πασχαλάκης στην αποστολή του ΠΑΟΚ07.11.2018Ποδόσφαιρο

Με τους Μαουρίσιο, Πασχαλάκη στην αποστολή, «πετάει» σήμερα στις 12 το μεσημέρι ο ΠΑΟΚ για τη Βουδαπέστη, ενόψει του αυριανού αγώνα με τη Βίντι, που θα γίνει στο στάδιο της Φερεντσβάρος.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου επέλεξε 21 παίκτες, τους Ρέι, Πασχαλάκη, Σιαμπάνη, Μάτος, Βιεϊρίνια, Τόσκα, Βαρέλα, Κρέσπο, Χατσερίντι, Σάχοφ, Βέρνμπλουμ, Κάνιας, Μαουρίσιο, Μπίσεσβαρ, Πέλκα, Ελ Καντουρί,

Ζαμπά, Ουάρντα, Λημνιό, Πρίγιοβιτς, Άκπομ. Απέκλεισε τους Καρέλη, Κίτσιου, Μαλεζά, Γλύκο.

Εκτός 18άδας θα μείνει ένας από τους τερματοφύλακες, ενώ για τους άλλους δύο θα αποφασίσει ο Ρουμάνος τεχνικός την τελευταία στιγμή, ανάλογα με την κατάσταση στην οποία θα διαπιστώσει ότι βρίσκονται οι παίκτες του στη σημερινή προπόνηση, που θα αρχίσει στις 8 το βράδυ και θα είναι η τελευταία πριν από το παιχνίδι.

Λίγη ώρα νωρίτερα, στις 7.15 μ.μ., ο Ραζβάν Λουτσέσκου, μαζί με έναν ποδοσφαιριστή, θα δώσουν την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου. Στη 1 μετά το μεσημέρι θα μιλήσουν ο τεχνικός της Βίντι, Μάρκο Νίκολιτς, και ένας παίκτης της ουγγρικής ομάδας.

Στις κερκίδες του σταδίου θα βρεθούν περίπου 1.200 οπαδοί του ΠΑΟΚ. Με ανακοίνωσή της η Βίντι τούς συνιστά να μην πλησιάσουν χωρίς να έχουν ονομαστικό εισιτήριο που να συμφωνεί με τα στοιχεία της ταυτότητάς τους ή του διαβατηρίου τους. Ακόμη, τονίζει ότι δεν θα επιτραπεί να φέρουν σημαίες με κοντάρι και να φορούν κουκούλες και σκούφους ολοπρόσωπης κάλυψης.

Keywords
Τυχαία Θέματα