Ο Ψαριανός χαρακτηρίζει Καραγκιόζη τον Θεοδωράκη

Ο Ψαριανός χαρακτηρίζει Καραγκιόζη τον Θεοδωράκη31.01.2019Πρόσωπα

Ο χαρακτηρισμός «καραγκιόζης» κατοχυρώνεται με τη βούλα ως επίσημη προσφώνηση στο Ποτάμι καθώς...

...όπως φαίνεται, έτσι αποκαλούν ο ένας τον άλλον (!) την ώρα μάλιστα που έχει ξεσπάσει θύελλα μέχρι ξεκατινιάσματος μετά τις αποχωρήσεις των Γιώργου Αμυρά και Γρηγόρη Ψαριανού.

Την έκρηξη πυροδότησε ένα «ηχητικό απόσπασμα» από την ομιλία του ανεξάρτητου κ. Ψαριανού στο Πολιτικό Συμβούλιο του

Ποταμιού πριν από την ψηφοφορία για τη Συμφωνία των Πρεσπών, το οποίο ανήρτησε στα social media το μέλος του κόμματος Φωτεινή Λεομπίλα βγάζοντας όλα τα άπλυτα στη φόρα. Στο ηχητικό ντοκουμέντο ακούγεται ο Γρηγόρης Ψαριανός να αποκαλεί τον Σταύρο Θεοδωράκη... καραγκιόζη: «Δεν θέλω να εκβιάσω κανέναν. Ούτε πουθενά είπα τη μ@λ@κία που λέει ο Σκάι από το μεσημέρι ότι είπε ο Ψαριανός ότι “αν ψηφίσει το Ποτάμι τη συμφωνία εγώ αποχωρώ από το Ποτάμι’’. Δηλαδή ότι είμαι και πέμπτος και εκβιάζω ας πούμε τον καραγκιόζη (σ.σ.: αναφέρεται στον επικεφαλής του κόμματος) ότι αν ψηφίσεις θα σου διαλύσω το κόμμα. Δεν κάνω τέτοια».

Η Φωτεινή Λεομπίλα συνόδευσε την ανάρτηση με το εξής σχόλιο, από το οποίο και πάλι δεν λείπει η ποταμίσια... «προσφώνηση»: «Οχι, Γρηγόρη μου... εσύ δεν κάνεις τέτοια, κάνεις χειρότερα... Και εκβίασες και καραγκιοζάκος αποδείχτηκε και κατάφερες τη διάλυση της Κ.Ο. του Ποταμιού σε αγαστή συνεργασία με τον Αμυρά κατ' εντολήν της Πειραιώς. Καλοφόρετοι και οι δύο εκεί στη Ν.Δ. Να τους χαίρεστε!»

Νωρίτερα το Ποτάμι μέσω ανακοίνωσης απάντησε στον Νικήτα Κακλαμάνη, ο οποίος ζήτησε αποδείξεις ότι οι Αμυράς και Ψαριανός ανεξαρτητοποιήθηκαν κατ' εντολήν της Ν.Δ. «Εχουμε δύο ανθρώπους που παρουσία στελεχών και βουλευτών του Ποταμιού λένε συχνά ότι προβληματίζονται αν πρέπει να εγκαταλείψουν το Ποτάμι και να ενταχθούν στους σχεδιασμούς της Ν.Δ., όπως τους το ζητούν πολλά στελέχη της αξιωματικής αντιπολίτευσης». Στην ανακοίνωση αναφέρονται οι δύο αντιπρόεδροι της Ν.Δ. Αδωνις Γεωργιάδης και Κωστής Χατζηδάκης, που δήλωναν ότι οι πόρτες του κόμματος είναι ανοιχτές για τους κυρίους Αμυρά και Ψαριανό.

Keywords
Τυχαία Θέματα