Ο Πάγκαλος λέει ότι καλώς (!!!) πήρε το ΠΑΣΟΚ το 1.000.000 μάρκα της siemens και ότι πήγαινε και ο ίδιος λεφτά επιχειρηματιών στο κόμμα!

Ο Πάγκαλος λέει ότι καλώς (!!!) πήρε το ΠΑΣΟΚ το 1.000.000 μάρκα της siemens και ότι πήγαινε και ο ίδιος λεφτά επιχειρηματιών στο κόμμα!15.02.2018Πρόσωπα

Προκλητικότατος και πάλι ο Θ. Πάγκαλος!

Στο ΠΑΣΟΚ έχει πέσει αφωνία μετά τη συγκλονιστική ομολογία του παλαιού κεντρικού στελέχους του Σπύρου Αυγερινού ότι ο Θεόδωρος Τσουκάτος πήρε από τη Siemens

1.000.000 γερμανικά μάρκα το 1999, που κατέληξαν στα ταμεία του ΠΑΣΟΚ! Ο Θόδωρος Πάγκαλος, όμως, εμφανίστηκε λαλίστατος και για ακόμη μία φορά θρασύτατος.

Ο πρώην υπουργός, που έχει συνδέσει ανεπιστρεπτί το όνομά του με τις εθνικές ντροπές των Ιμίων και της παράδοσης του Οτσαλάν στους Τούρκους, περιπαίζοντας κυριολεκτικά το περί δικαίου αίσθημα, ισχυρίστηκε προκλητικά ότι το να «παίρνεις μαύρα χρήματα και να τα δίνεις στο κόμμα δεν είναι αδίκημα». Αποκάλυψε, μάλιστα, ότι και ο ίδιος -αλλά και άλλοι πολιτικοί που γνωρίζει- έχουν πάρει χρήματα από «χορηγούς» που πήγαν στα κομματικά ταμεία...

Οσον αφορά το ΠΑΣΟΚ και τη Φώφη Γεννηματά, από προχθές, όταν ο κ. Αυγερινός, υπεύθυνος οικονομικών του κόμματος την επίμαχη περίοδο, προχώρησε στη σοκαριστική ομολογία για τη Siemens, έχουν... κρυφτεί.

Τα χρέη

Ομως, δεν είναι μόνον οι αποκαλύψεις για τις στενές σχέσεις του Τσουκάτου με τη γερμανική εταιρία και ως προέκταση τη σύνδεση του πολιτικού προϊσταμένου του Κώστα Σημίτη, που προκαλούν σιγή ασυρμάτου στο κόμμα. Επίσης αναπάντητα παραμένουν τα καίρια ερωτήματα σχετικά με τη στάση που θα κρατήσει η Χαριλάου Τρικούπη για το πάρτι και τα δάνεια ύψους 200.000.000 που έχει λάβει.

Ως γνωστόν, το ΠΑΣΟΚ για την ώρα «πολιτεύεται» με το «καθαρό» ΑΦΜ της Δημοκρατικής Συμπαράταξης και πιθανόν μετά τον Μάρτιο με νέο ΑΦΜ του «Κινήματος Αλλαγής» ή όπως αλλιώς ονομαστεί το νέο κόμμα. Συνεπώς, παραμένει άγνωστο τι θα πράξει με τα χρωστούμενα τα οποία οφείλονται ουσιαστικά στους Ελληνες φορολογουμένους, καθώς με δικά τους λεφτά ανακεφαλαιώθηκαν οι τράπεζες.

Keywords
Τυχαία Θέματα