Ο Ντ. Τραμπ έδιωξε τη σύμβουλό του για χάρη της Μελάνια

Ο Ντ. Τραμπ έδιωξε τη σύμβουλό του για χάρη της Μελάνια14.11.2018Ειδήσεις

Τα παπούτσια στο χέρι έδωσε χθες ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ στην αναπληρώτρια σύμβουλό του για θέματα εθνικής ασφάλειας Μίρα Ρίκαρντελ, λίγο μετά τα παράπονα που εξέφρασε για αυτήν η πρώτη κυρία Μελάνια Τραμπ

Οι δύο γυναίκες φέρεται ότι ήλθαν σε ρήξη αναφορικά με τη χρηματοδότηση της πρόσφατης περιοδείας της Μελάνια στην Αφρική.

Στο μεταξύ, μόλις δύο ημέρες μετά την επιστροφή του από το Παρίσι ο Αμερικανός πρόεδρος ξέχασε τα χαμόγελα

και τους εναγκαλισμούς με τον Μακρόν, και επιτέθηκε εκ νέου στον Γάλλο πρόεδρο - μέσω twitter φυσικά: «Ο Εμανουέλ Μακρόν πρότεινε τη δημιουργία ενός δικού τους στρατού για να προστατεύσει την Ευρώπη από τις Ηνωμένες Πολιτείες, την Κίνα και τη Ρωσία.

Ομως ήταν η Γερμανία στους Παγκόσμιους Πολέμους Ενα & Δύο. Πώς λειτούργησε αυτό για τη Γαλλία; Είχαν αρχίσει να μαθαίνουν γερμανικά στο Παρίσι πριν έρθουν οι ΗΠΑ» έγραψε ειρωνικά ο πρόεδρος Τραμπ, αναφερόμενος στη γερμανική κατοχή κατά τη διάρκεια του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου.
Συνεχίζοντας τον καταιγισμό «τιτιβισμάτων» ο Αμερικανός πρόεδρος αναφέρθηκε και στη δημοτικότητα του Γάλλου ομολόγου του.

«Το πρόβλημα είναι ότι ο Εμανουέλ Μακρόν έχει πολύ χαμηλό ποσοστό δημοτικότητας στη Γαλλία, 26%, και ένα ποσοστό ανεργίας κοντά στο 10%» έγραψε ο Τραμπ και κατέληξε (παραφράζοντας το δικό του σύνθημα): «ΚΑΝΤΕ ΤΗ ΓΑΛΛΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΞΑΝΑ!».

Keywords
Τυχαία Θέματα