Νέο Ψυχικό: Μαφιόζικη εκτέλεση (με ενέδρα) 57χρονου φαρμακοποιού

Νέο Ψυχικό: Μαφιόζικη εκτέλεση (με ενέδρα) 57χρονου φαρμακοποιού10.09.2018Ρεπορτάζ

Απροσδιόριστο παραμένει προς το παρόν το κίνητρο της δολοφονίας του 57χρονου φαρμακοποιού Βασίλη Φλώρου...

... ο οποίος δέχτηκε το πρωί του Σαββάτου καταιγισμό πυρών, την ώρα που έβγαινε με το αυτοκίνητό του από το κλειστό γκαράζ του σπιτιού του, στη συμβολή των οδών Ιωνίας και Πλαστήρα, στο Νέο Ψυχικό.

Οι μαρτυρίες όσων βρέθηκαν μπροστά στη μαφιόζικη εκτέλεση οδηγούν τους αστυνομικούς του

Τμήματος Ανθρωποκτονιών στην εκδοχή ότι το θύμα γνώριζε τον δολοφόνο του και αιφνιδιάστηκε όταν τον είδε να σηκώνει το όπλο! Σύμφωνα με τις περιγραφές που έχουν συλλέξει, στη θέα του ενόπλου που βρέθηκε δίπλα στο ακινητοποιημένο αυτοκίνητό του ο φαρμακοποιός, αντί να κάνει κάποια κίνηση για να προφυλαχθεί, μισάνοιξε το παράθυρό του, σαν να ήθελε να του μιλήσει.

Αυτή η κίνηση έδειχνε πως πιθανότατα ήξερε τον άνθρωπο που κρατούσε το περίστροφο και ίσως κάτι του είπε πριν δεχτεί τις μοιραίες σφαίρες στο κεφάλι και το στήθος, λίγο πιο μακριά από την εξώπορτα του σπιτιού του.

Ο λόγος που όπλισε το χέρι του δράστη μοιάζει για την Αστυνομία με γρίφο, καθώς το θύμα ουδέποτε στο παρελθόν είχε απασχολήσει τις Αρχές.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόσωπα της οικογένειας του άτυχου φαρμακοποιού έδωσαν στους άνδρες της Ασφάλειας πληροφορίες για κάποιες οικονομικές δοσοληψίες που είναι δυνατόν να προκάλεσαν την εντολή για τη δολοφονία του. Στο μικροσκόπιο έχουν μπει και κάποιες δικαστικές περιπέτειες που είχε το 57χρονο θύμα στη Λακωνία, σχετικά με τη δημιουργία μιας τουριστικής επιχείρησης σε περιοχή του νομού. Μέχρι στιγμής όμως δεν προκύπτει κάποιο σημαντικό στοιχείο.

Ο φονιάς είχε στήσει καρτέρι στη ράμπα του γκαράζ του σπιτιού του 57χρονου. Μόλις εμφανίστηκε η μαύρη Mercedes και αφού ο φαρμακοποιός έκανε μια κίνηση για να ανοίξει το τζάμι, ο άγνωστος εκτελεστής άνοιξε την πόρτα του οδηγού και πυροβόλησε εξ επαφής τον Βασίλη Φλώρο με ένα περίστροφο των 32 χιλιοστών.

Σύμφωνα με τις περιγραφές που έδωσαν κάποιοι περίοικοι, το ίδιο πρόσωπο παρακολουθούσε την προηγούμενη ημέρα την κατοικία του άτυχου φαρμακοποιού.

Keywords
Τυχαία Θέματα