Νεκρός στην πισίνα του 51χρονος στη Ναύπακτο

Νεκρός στην πισίνα του 51χρονος στη Ναύπακτο13.03.2018Πρόσωπα

Χτυπήθηκε από ηλεκτρικό ρεύμα

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Ναυπάκτου από το τραγικό τέλος που βρήκε το βράδυ της Κυριακής ο γνωστός και ιδιαίτερα αγαπητός επιχειρηματίας Παναγιώτης Φούντας, όταν «χτυπήθηκε» από ηλεκτρικό ρεύμα μεγάλης ισχύος τη στιγμή που έκανε εργασίες στην πισίνα του σπιτιού του.

Σύμφωνα

με όσα έχουν γίνει γνωστά από την Αστυνομία, ο 51χρονος, ο οποίος διατηρούσε κατάστημα κινητής τηλεφωνίας στο κέντρο της πόλης της Ναυπάκτου, επισκεύαζε το μοτέρ άντλησης υδάτων όταν υπέστη ηλεκτροπληξία, κάτω από συνθήκες που προς το παρόν δεν έχουν διευκρινιστεί και διερευνώνται.

Οι δικοί του, που τον βρήκαν πεσμένο μέσα στην πισίνα χωρίς να έχει τις αισθήσεις του, ειδοποίησαν έντρομοι το ΕΚΑΒ και λίγα λεπτά αργότερα έφτασε ασθενοφόρο για να τον παραλάβει. Ομως, δυστυχώς, ήταν ήδη πολύ αργά για τον άτυχο 51χρονο επιχειρηματία, ο οποίος είχε αφήσει την τελευταία του πνοή.

Ο Παναγιώτης Φούντας ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στη Ναύπακτο, με αποτέλεσμα η είδηση του ξαφνικού θανάτου του να σκορπίσει θλίψη σε όλη την πόλη. Η εξόδιος ακολουθία θα ψαλεί στις 11 σήμερα το πρωί, στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής.

Keywords
Τυχαία Θέματα