Νεκρός ο Ελληνας πρόξενος στη Βενεζουέλα Αγγ. Χαρίτος

Νεκρός ο Ελληνας πρόξενος στη Βενεζουέλα Αγγ. Χαρίτος04.01.2019Πρόσωπα

Νεκρός εντοπίστηκε την Τετάρτη σε δωμάτιο ξενοδοχείου ο Ελληνας πρόξενος στο Καράκας της Βενεζουέλας Αγγελος Χαρίτος

Οι πρώτες ενδείξεις δείχνουν ότι ο θάνατός του προήλθε από παθολογικά αίτια, ωστόσο δεν έχει αποκλειστεί κανένα ενδεχόμενο, ούτε αυτό της εγκληματικής ενέργειας, και ερευνάται κάθε πιθανή περίπτωση. Το υπουργείο Εξωτερικών που έχει αναλάβει τον χειρισμό της υπόθεσης θα εκδώσει τις επόμενες ημέρες πόρισμα για τα ακριβή αίτια του θανάτου

του Ελληνα πρέσβη.

O Aγγελος Χαρίτος ήταν ηλικίας 55 ετών, παντρεμένος με ένα παιδί. Σύμφωνα με όσα μεταδίδουν μέσα ενημέρωσης στη Βενεζουέλα βρέθηκε νεκρός στο δωμάτιο του ξενοδοχείου «Altamira Suites». Ο δημοσιογράφος Ντάρβινσον Ρόχας έγραψε στο twitter ότι δύο γυναίκες που τον συνόδεψαν δήλωσαν ότι αισθάνθηκε πόνο στο στήθος έπειτα από κατανάλωση αλκοόλ.

«Στην αίθουσα του ξενοδοχείου «Altamira Suites» βρήκαν νεκρό τον γενικό πρόξενο της πρεσβείας της Ελλάδας Αγγελο Χαρίτο. Σύμφωνα με δύο γυναίκες που τον συνόδευαν, αφού έπιναν ποτό, πήγε για ύπνο επειδή είχε πόνο στο στήθος του. Πέθανε από εγκεφαλικό οίδημα λόγω πρόσφατης καρδιακής προσβολής» έγραψε συγκεκριμένα, χωρίς πάντως αυτά να έχουν επιβεβαιωθεί.

Keywords
Τυχαία Θέματα