Νέες καταγγελίες-σοκ για το τέρας των Χανίων

Νέες καταγγελίες-σοκ για το τέρας των Χανίων18.07.2019Ρεπορτάζ

Αλλες δύο γυναίκες επιχείρησε στο παρελθόν να χτυπήσει με το αυτοκίνητό του

Σοκ προκαλούν οι νέες καταγγελίες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας, σύμφωνα με τις οποίες ο 27χρονος Χανιώτης, πατέρας δύο παιδιών και γιος ιερέα, Γιάννης Παρασκάκης είχε επιχειρήσει στο παρελθόν να χτυπήσει με το αυτοκίνητό του -το ίδιο που οδηγούσε και όταν πάτησε την 60χρονη Αμερικανίδα βιολόγο Σούζαν Ιτον- άλλες δύο γυναίκες, οι οποίες περπατούσαν αμέριμνες στον δρόμο.

Μετά τη δημοσιοποίηση

της υπόθεσης μία 27χρονη από τη Λιθουανία, που σπουδάζει κοινωνιολογία στο Βερολίνο, κατήγγειλε ότι ένας άγνωστος, ο οποίος επέβαινε σε ένα λευκό Ι.Χ. αυτοκίνητο (όμοιο με αυτό που εικονίζεται στη φωτογραφία που έδωσε στη δημοσιότητα η ΕΛ.ΑΣ.), είχε επιχειρήσει στα τέλη Αυγούστου 2018 να πέσει πάνω της ενώ έκανε τζόγκινγκ σε έναν αγροτικό δρόμο στο Γεράνι του Δήμου Πλατανιά.

«Μου επιτέθηκε με το αυτοκίνητο» δήλωσε χαρακτηριστικά η 27χρονη, συμπληρώνοντας ότι σώθηκε επειδή πρόλαβε να πηδήξει μέσα στο δάσος. Στη συνέχεια, σύμφωνα με την ίδια, το αυτοκίνητο την προσπέρασε και σταμάτησε μερικά μέτρα πιο κάτω. Τότε εκείνη και ένας τουρίστας, που είδε τη σκηνή, άρχισαν να φωνάζουν, με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο να βάλει ξανά μπρος και να εξαφανιστεί!

Πιο άτυχη στάθηκε μια άλλη αλλοδαπή, η οποία κατήγγειλε ένα παρόμοιο περιστατικό.

Ανατριχίλα

Οπως είπε η γυναίκα, που δεν θέλησε να αποκαλύψει τα στοιχεία της, στην Κίσσαμο μόλις δύο μήνες πριν από τη δολοφονία της άτυχης μοριακής βιολόγου τη χτύπησε ένα ίδιο λευκό αυτοκίνητο. Ωστόσο, την τελευταία στιγμή κατάφερε να ξεφύγει και να γλιτώσει.

Στο μεταξύ, ανατριχίλα προκαλούν οι δηλώσεις ενός εκ των ιατροδικαστών που διενήργησαν τη νεκροψία στο πτώμα της 60χρονης Αμερικανίδας για τον τρόπο με τον οποίο εκείνη δολοφονήθηκε.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Αντώνης Παπαδομανωλάκης στον σταθμό Radio 98.4, δύο είναι τα επικρατέστερα σενάρια για το πώς έχασε τη ζωή της η Σούζαν Ιτον: το ένα είναι ο θάνατός της να προκλήθηκε από τα κατάγματα που υπέστη και τη στάση (θέση) που είχε το σώμα της όταν έπεσε στο έδαφος από την τρύπα που υπάρχει στην οροφή του σπηλαίου.

Το δεύτερο σενάριο είναι ο δολοφόνος να έκλεισε τις αεροφόρους οδούς της άτυχης βιολόγου.

 

 

Keywords
Τυχαία Θέματα