Νέα θρασύτατη επίθεση αναρχικών!

Νέα θρασύτατη επίθεση αναρχικών!17.01.2020Ρεπορτάζ

Τα γραφεία της δημοκρατίας έγιναν πάλι στόχος άνανδρων κουκουλοφόρων που έσπειραν καταστροφές και απειλές

Νέα άνανδρη καταδρομική επίθεση πραγματοποίησαν χθες λίγο πριν από τις 11 το βράδυ θρασύδειλοι κουκουλοφόροι στα γραφεία όπου στεγάζεται η «δημοκρατία», προκαλώντας σοβαρές υλικές ζημιές και επιχειρώντας (μάταια) να ακυρώσουν την έκδοση και να τρομοκρατήσουν τους εργαζομένους. 

Οι κουκουλοφόροι, αφού αρχικά παραβίασαν την πόρτα της κεντρικής εισόδου, ανέβηκαν

στον τρίτο όροφο του κτιρίου, πέταξαν μπογιές, κατέστρεψαν υπολογιστές και ηλεκτρονικό εξοπλισμό, ενώ δεν δίστασαν να εκτοξεύσουν χυδαίες απειλές εναντίον πολλών που βρέθηκαν μπροστά τους.

Στη θέα των μαυροφορεμένων τραμπούκων οι δεκάδες εργαζόμενοι του ομίλου ΕΣΤΙΑ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΗ που εκείνη την ώρα προετοίμαζαν το σημερινό φύλλο σάστισαν όταν είδαν τους εισβολείς να εκτοξεύουν αντικείμενα εναντίον τους και να ρίχνουν κλοτσιές σε πόρτες και υπολογιστές. Κάποια στιγμή ένας από αυτούς κατευθύνθηκε απειλητικά προς το γραφείο του διευθυντή έκδοσης του κυριακάτικου φύλλου της «δημοκρατίας» και με μια κλοτσιά έριξε κάτω τον υπολογιστή του.

Οι εργαζόμενοι των τριών εφημερίδων του ομίλου ζητούσαν από τους κουκουλοφόρους να σταματήσουν το καταστροφικό τους έργο, ενώ μερικοί γλίτωσαν τον τραυματισμό από καθαρή τύχη. Λειτουργώντας σαν «στρατός φασιστών» που θέλουν να τρομοκρατήσουν και να επιβάλουν τον νόμο της σιωπής στους δημοσιογράφους, αφού προκάλεσαν μεγάλες υλικές ζημιές, εξαφανίστηκαν τρέχοντας στα στενά της περιοχής, σύμφωνα με την πάγια τακτική τους.

Λίγα λεπτά μετά την άνανδρη επίθεση στα γραφεία της οδού Ερατοσθένους, όταν πλέον όλα είχαν τελειώσει, έσπευσε στο σημείο ισχυρή δύναμη της Αστυνομίας, που έλαβε καταθέσεις από τους εργαζομένους και πήρε αποτυπώματα από τους χώρους των γραφείων.

Στο πλευρό των εργαζομένων βρέθηκε η πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ Μαρία Αντωνιάδου, ενώ η διεύθυνση του ομίλου δέχθηκε πλήθος τηλεφωνημάτων από ανθρώπους που θέλησαν να εκφράσουν τη συμπαράστασή τους στους εργαζομένους για το θλιβερό αυτό συμβάν.

Ωστόσο, θα πρέπει να γνωρίζουν οι επαγγελματίες «γνωστοί άγνωστοι», που νομίζουν ότι με την τρομοκρατία και τους τραμπουκισμούς μπορούν να πετύχουν τους σκοτεινούς σκοπούς τους, πως η δημοσιογραφία δεν φιμώνεται και η αλήθεια δεν κρύβεται! Οι μαυροφορεμένοι τραμπούκοι με τις κουκούλες θα πρέπει να γνωρίζουν πως οι επιθέσεις δεν μας τρομάζουν ούτε μας πτοούν. Χαλυβδώνουν τη θέλησή μας και την πίστη στις αξίες μας!

Εκτεθειμένη η ΕΛ.ΑΣ. που τους επέτρεψε να «αλωνίζουν»

Βαρύτατα εκτεθειμένη είναι η Ελληνική Αστυνομία και το υπουργείο Δημόσιας Τάξης μετά τη θρασύδειλη επίθεση ομάδας κουκουλοφόρων εναντίον των γραφείων του ομίλου ΕΣΤΙΑ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΗ.

Μόλις 300 μέτρα από το Μέγαρο Μαξίμου, το καλύτερα φρουρούμενο σημείο της Αθήνας, και ακριβώς απέναντι από το σπίτι της αδελφής του πρωθυπουργού, της Ντόρας Μπακογιάννη, οι μπαχαλάκηδες των Εξαρχείων έδρασαν ανενόχλητοι χωρίς να τους εμποδίσει κανείς! Τη χθεσινή νύχτα που υποτίθεται ότι ίσχυαν έκτακτα μέτρα ασφαλείας στο κέντρο της πρωτεύουσας λόγω της επίσκεψης του στρατάρχη Χαφτάρ, μια ομάδα 15 κουκουλοφόρων σεργιάνιζε στην περιοχή χωρίς να γίνει αντιληπτή από τις αρχές Ασφαλείας.

Εισέβαλαν στα γραφεία, ολοκλήρωσαν το καταστροφικό τους έργο και εξαφανίστηκαν χωρίς να τους ενοχλήσει κανείς! Οι εργαζόμενοι δεν προστατεύθηκαν από κανέναν την ώρα που εκτελούσαν το λειτούργημά τους. Η Αστυνομία εμφανίστηκε στα γραφεία μας αρκετή ώρα μετά την άνανδρη επίθεση, όταν πλέον ήταν πολύ αργά!

Το ίδιο ακριβώς που είχε συμβεί πριν από λίγες εβδομάδες, όταν είχαμε δεχθεί και άλλη επίθεση από μπαχαλάκηδες, που όμως δεν κατάφεραν να εισέλθουν στο κτίριο.

Keywords
Τυχαία Θέματα