Μυτιληναίος: Μπορούμε πολύ περισσότερα

Μυτιληναίος: Μπορούμε πολύ περισσότερα05.03.2018Πρόσωπα

«Ενας από τους λόγους που έθεσα τον εαυτό μου στη διάθεση του ΣΕΒ είναι γιατί θεωρώ ότι μπαίνουμε σε άλλη εποχή και μπορούμε να κάνουμε πολύ περισσότερα πράγματα απ’ όσα έγιναν τα τελευταία χρόνια» υποστήριξε το Σάββατο στο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών ο Ευάγγελος Μυτιληναίος.

Ο επιχειρηματίας, που αναλαμβάνει την προεδρία του ΣΕΒ τους προσεχείς μήνες,

μίλησε λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση για την αίτηση που κατέθεσε στη Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας (ΡΑΕ) για λήψη άδειας παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας από έναν σταθμό συνδυασμένου κύκλου με καύσιμο φυσικό αέριο ισχύος 650 MW.

Ο νέος σταθμός θα κατασκευαστεί στο Ενεργειακό Κέντρο της εταιρίας στα Ασπρα Σπίτια Βοιωτίας σε μια επένδυση 300.000.000 ευρώ την ερχόμενη τριετία.

Για την ανάληψη της προεδρίας του ΣΕΒ ο κ. Μυτιληναίος τόνισε πως ήταν μια δύσκολη απόφαση γιατί δεν περισσεύει χρόνος, αλλά μέτρησε περισσότερο το γεγονός ότι «εμείς μπορεί να δουλέψαμε στο εξωτερικό αλλά άνθρωποι γίναμε στην Ελλάδα. Κάποια στιγμή πρέπει να γυρνάς στην πατρίδα σου κάτι από αυτά που σου έχει δώσει».

Πρόσθεσε πως στη νέα δομή του ΣΕΒ «αναλαμβάνω πρόεδρος. Ο κ. Στασινόπουλος θα είναι πρόεδρος της Επιτροπής Ενέργειας και ο κ. Παπαλεξόπουλος αντιπρόεδρος. Πρόκειται για ένα καθαρό σήμα από τον ΣΕΒ στην αγορά για την επόμενη μέρα όπου προσβλέπουμε».

Keywords
Τυχαία Θέματα