Μετανάστης μαχαίρωσε αστυνομικό σε έλεγχο

Μετανάστης μαχαίρωσε αστυνομικό σε έλεγχο19.11.2019Ρεπορτάζ

Δολοφονική επίθεση δέχθηκε το απόγευμα της Κυριακής αστυνομικός στη Ροδόπη από λαθρομετανάστη στη μέση του δρόμου!

Ο αστυνομικός μαζί με ακόμη έναν συνάδελφό του περιπολούσαν στην περιοχή της εθνικής οδού, στο ύψος του Ιασμου, όταν σταμάτησαν για έλεγχο έναν αλλοδαπό μετανάστη που περπατούσε στην άκρη του δρόμου.

Ο παράνομος μετανάστης απώθησε τον νεαρό αστυνομικό και τράπηκε πεζός σε φυγή. Οταν ο αστυνομικός τον ακινητοποίησε, ο αλλοδαπός έβγαλε μαχαίρι και άρχισε να επιτίθεται στον αστυνομικό

καταφέρνοντας να τον τραυματίσει με πέντε μαχαιριές! Η απρόκλητη επίθεση που δέχθηκε εν ώρα υπηρεσίας ο αστυνομικός από έναν αλλοδαπό στη μέση του δρόμου καταδεικνύει την ανάγκη αύξησης των ελέγχων, αλλά και τις ανεξέλεγκτες διαστάσεις που έχει λάβει το Μεταναστευτικό, καθώς οι παράνομα εισελθόντες στη χώρα ούτε καταγράφονται ούτε και μπορεί να διαπιστωθεί, ίσως πριν είναι πολύ αργά, ότι αποτελούν επικίνδυνα άτομα.

Στο νοσοκομείο

Ο τραυματίας έπεσε στο έδαφος, ο δράστης τράπηκε σε φυγή και ο συνάδελφος του αιμόφυρτου αστυνομικού προτίμησε να μείνει στο πλευρό του τραυματισμένου συναδέλφου του. Κάλεσε ασθενοφόρο και ο άτυχος αστυνομικός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Ο αστυνομικός φέρει δύο μαχαιριές στην παλάμη του, μία μαχαιριά στον αριστερό ώμο του και δύο μαχαιριές στο κεφάλι του, από το πίσω μέρος. Το βάθος και η εμφάνιση των τραυμάτων που φέρει ο αστυνομικός, σύμφωνα με όσα εκτιμούν οι γιατροί, οδηγούν στο συμπέρασμα ότι το μαχαίρι που χρησιμοποίησε ο λαθρομετανάστης είναι πριονωτό (!) επαγγελματικό μαχαίρι. Ο 25χρονος τραυματισμένος αστυνομικός παραμένει προληπτικά για νοσηλεία στο Σισμανόγλειο Νοσοκομείο της Κομοτηνής, χωρίς να διατρέχει κίνδυνο για τη ζωή του.

Από την ώρα που συνέβη το περιστατικό της δολοφονικής επίθεσης σε βάρος του αστυνομικού οι διωκτικές Αρχές έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του λαθρομετανάστη δράστη, ωστόσο οι έρευνες είναι ακόμη άκαρπες.

Η Αστυνομία έχει ζητήσει τη συνδρομή των κατοίκων της περιοχής και αναζητά οποιαδήποτε πληροφορία που μπορεί να οδηγήσει στη σύλληψη του δράστη, που αποδεδειγμένα θεωρείται επικίνδυνος.

Keywords
Τυχαία Θέματα