Μετά το κανό, το 'ριξε στον... καλαματιανό!

Μετά το κανό, το 'ριξε στον... καλαματιανό!03.07.2019Παρασκήνιο

Τις «ικανότητές» του στον χορό έδειξε ακόμα μία φορά ο «μοιραίος» Γιώργος σε πανηγύρι της Αχαΐας

Ο που γάμος και χαρά, η Βασίλω πρώτη... Ο «μοιραίος» Γιώργος Παπανδρέου -εκ των βασικών υπευθύνων για τη χρεοκοπία της χώρας- μεράκλωσε πάλι, αυτή τη φορά σε πανηγύρι στην Αχαΐα, όπου το 'ριξε στον χορό,

και συγκεκριμένα στον καλαματιανό. Ο πρώην πρωθυπουργός, ως επικεφαλής του ψηφοδελτίου Αχαΐας του Κινήματος Αλλαγής στις εθνικές εκλογές, έχει πάρει σβάρνα τα χωριά του νομού και γι' αυτό είπε να ξαποστάσει λίγο από την περιοδεία του. 


Ετσι, βρέθηκε σε ένα πανηγύρι, όπου -πάντα μέσα στο κέφι- έδειξε τις χορευτικές του ικανότητες σε έναν ακόμη χορό υπό τον ήχο των κλαρίνων. Χαμογελαστός και μαυρισμένος, σήκωσε τα μανίκια στο πουκάμισό του και έσυρε πρώτος τον χορό. Μετά το πέρας μάλιστα της... παράστασης, έλαβε και το χειροκρότημα των παρευρισκομένων. Φανταστείτε τι θα χορέψει, αν καταφέρει τελικά να εκλεγεί στην επόμενη Βουλή, εξέλιξη που θα τον βγάλει από την πολιτική αφάνεια. Το βίντεο με το σόου του... χορευταρά Γιώργου Παπανδρέου το ανήρτησε οπαδός του Κινήματος Αλλαγής στο facebook, το οποίο προκάλεσε, άλλη μια φορά, ποικίλα σχόλια.

Αλλωστε, ο πρώην πρωθυπουργός είναι γνωστός για την κλίση του στον χορό, και δη στις ζεϊμπεκιές, στις οποίες έχει πολλάκις επιδοθεί, από τότε που ήταν υπουργός Εξωτερικών.

Του αρέσει πράγματι πολύ τούτος ο λεβέντικος χορός τού «πολλά βαρύ» ΓΑΠ... Κανείς δεν μπορεί να λησμονήσει το προ τριετίας ζεϊμπέκικό του σε γνωστό εστιατόριο της Σύμης, την ώρα που στην Τουρκία, λίγα μίλια μακριά, εξελισσόταν το πραξικόπημα. Βέβαια, έχει προϊστορία με τη Σύμη, καθώς είχε ξαναχορέψει εκεί ζεϊμπέκικο το 2001, στο πλαίσιο της ελληνοτουρκικής φιλίας, με τον Ισμαήλ Τζεμ να του χτυπάει παλαμάκια.

Ο χορός, πάντως, που δεν μπορούμε με τίποτα να ξεχάσουμε -και δεν πρέπει- είναι εκείνος του Ιανουαρίου του 2011. Τότε, ο απίστευτος Παπανδρέου, εν μέσω του δυσβάσταχτου Μνημονίου που ο ίδιος επέβαλε στους Ελληνες, χόρευε αμέριμνος τον αγαπημένο του χορό στο Παυσίλυπο, στην Κηφισιά. Για τα πανηγύρια...

Keywords
Τυχαία Θέματα