«Μετά τις 60 μαχαιριές σταμάτησα να μετράω»

«Μετά τις 60 μαχαιριές σταμάτησα να μετράω»22.11.2017Αστυνομικά

Σοκάρουν οι δηλώσεις του ιατροδικαστή Σταμάτη Μπελιβάνη, που διενήργησε τη νεκροψία στο άψυχο σώμα του Τόλη Γαργερού, ο οποίος βρήκε φρικτό θάνατο από το χέρι του μεγαλύτερου αδελφού του Παναγιώτη στα Μισίρια Ρεθύμνου, το μεσημέρι της Τρίτης.

«Μετά τις 60 μαχαιριές σταμάτησα να μετράω» ανέφερε ο ιατροδικαστής στην προσπάθειά του να περιγράψει το πρωτοφανές μένος με το οποίο ο 28χρονος Παναγιώτης δολοφόνησε τον 21χρονο αδελφό του την ώρα που εκείνος κοιμόταν στο δωμάτιό του.
Ο άτυχος νεαρός, που δέχθηκε περισσότερα από

60 χτυπήματα σε όλο του το κορμί με ένα κουζινομάχαιρο, ξεψύχησε έπειτα από ένα τραύμα στη δεξιά καρωτίδα, που του προκάλεσε ακατάσχετη αιμορραγία.

Οσον αφορά τα αίτια που προκάλεσαν τον θάνατο του αδελφοκτόνου, ο οποίος έβαλε τέλος στη ζωή του καταπίνοντας ένα κοκτέιλ από υγρό μπαταρίας, φυτοφάρμακο και ενδεχομένως ποντικοφάρμακο, αναμένεται να προσδιοριστούν μετά την ολοκλήρωση των εργαστηριακών εξετάσεων.

Ο 28χρονος Παναγιώτης αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα και, σύμφωνα με πληροφορίες, ο αδερφός του και οι γονείς του είχαν διαπιστώσει ότι επιδεινωνόταν η κατάστασή του και κινούσαν διαδικασίες για την εισαγωγή του σε ψυχιατρείο.
Χθες, εν τω μεταξύ, συγγενείς, γνωστοί και φίλοι είπαν το τελευταίο «αντίο» στα δύο αδέλφια, στον Ιερό Ναό των Αποστόλων Πέτρου και Παύλου, στα Μισίρια, που ετάφησαν σε διπλανά μνήματα.

Keywords
Τυχαία Θέματα