Λειτουργεί το μοιραίο λούνα παρκ

Λειτουργεί το μοιραίο λούνα παρκ09.09.2019Ρεπορτάζ

Στην Ελασσόνα μετακόμισε η μοιραία επιχείρηση μόλις δέκα μέρες μετά τον χαμό της Σεράινας

Δέκα ημέρες μετά τον άδικο χαμό της 13χρονης Σεράινας σε λούνα παρκ στον Αλμυρό Βόλου, ο χειριστής του μοιραίου παιχνιδιού, από το οποίο γλίστρησε η άτυχη κοπέλα με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα, συνεχίζει να εργάζεται κανονικά, αφού το λούνα παρκ εγκαταστάθηκε στην Ελασσόνα. 

Η πραγματογνωμοσύνη στο «ιπτάμενο χαλί» αναμένεται να πραγματοποιηθεί το προσεχές διάστημα και η Εισαγγελία Βόλου θα αποφασίσει αν θα ασκηθεί ποινική

δίωξη για την τραγωδία. Ωσπου να ολοκληρωθεί το πόρισμα των ειδικών, ο 27χρονος χειριστής με καταγωγή από το Μπαγκλαντές συνεχίζει κανονικά τις επαγγελματικές του δραστηριότητες.

«Το γεγονός αυτό τον έχει στιγματίσει. Εμένα μου τηλεφωνεί 3, 4, 5 φορές ημερησίως. Αισθάνεται πολύ άσχημα. Κι εγώ τον εμψυχώνω» δήλωσε ο δικηγόρος του Χρήστος Νάστος, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Star. Την ίδια ώρα, ο πατέρας της 13χρονης, ο οποίος υπέστη έμφραγμα μόλις πληροφορήθηκε τον θάνατο της κόρης του, πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο.

Υπενθυμίζεται πως η τραγωδία που συγκλόνισε το πανελλήνιο σημειώθηκε το βράδυ της 30ής Αυγούστου, όταν η Σεράινα ανέβηκε στο «ιπτάμενο χαλί» του λούνα παρκ και, υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, βρέθηκε στο κενό από ύψος πολλών μέτρων, χάνοντας τη ζωή της.

Στο σημείο έσπευσαν η Αστυνομία, ασθενοφόρο από το Κέντρο Υγείας Αλμυρού, καθώς και πυροσβέστες για να απεγκλωβίσουν το άτυχο κορίτσι. Οι γιατροί για αρκετή ώρα έδιναν μάχη για τη ζωή της κοπέλας, η οποία είχε σοβαρά χτυπήματα στο κεφάλι και στα άκρα, με αποτέλεσμα λίγη ώρα αργότερα να καταλήξει.

Ο 27χρονος χειριστής και συντηρητής του παιχνιδιού μετά το μοιραίο συμβάν κατέθεσε στην Αστυνομία πως το παιχνίδι λειτουργούσε κανονικά και είχε υποβληθεί σε όλους τους απαραίτητους ελέγχους.

«Μου φώναξαν να σταματήσω γιατί κάποιος έπεσε. Το έκανα. Πήγα στο σημείο όπου ήταν το κορίτσι. Κινήθηκαν απειλητικά εναντίον μου τέσσερα άτομα και έφυγα γιατί τρόμαξα» ανέφερε στις Αρχές, τονίζοντας πως ασχολείται με τα παιχνίδια εδώ και 10 χρόνια.

Keywords
Τυχαία Θέματα