Λαμπάδες σε ξεχωριστά παιδιά από τον δήμαρχο Γλυφάδας

Λαμπάδες σε ξεχωριστά παιδιά από τον δήμαρχο Γλυφάδας05.04.2018Ρεπορτάζ

Το Ιδρυμα Περιθάλψεως Θηλέων Ατόμων με Νοητική Υστέρηση ή Σύνδρομο Down «Μαρία Κόκκορη», στην Ανω Γλυφάδα, επισκέφθηκαν χθες ο δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου και η αντιδήμαρχος Παιδείας, Κοινωνικής Μέριμνας και Αλληλεγγύης Γλυφάδας Νατάσα Αργυροπούλου.

Εκεί είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τα κορίτσια που φιλοξενούνται στον χώρο, αλλά και με το εργατικό προσωπικό, που δίνει κάθε μέρα

τον καλύτερό του εαυτό ώστε να παρέχει, με μεγάλη προσπάθεια, την καλύτερη δυνατή διαμονή και διαβίωση, ενώ τους προσέφεραν και πασχαλινές λαμπάδες, μοιράζοντας, έτσι, χαμόγελα εν όψει της γιορτής του Πάσχα.

Η κυρία Αργυροπούλου τόνισε χαρακτηριστικά: «Ξεχωριστή λαμπάδα είναι αυτή που δίνεται με αγάπη όχι μόνο από τον νονό ή τη νονά, αλλά και από τους ανθρώπους που σε νοιάζονται, σε σκέφτονται και σε φροντίζουν. Τέτοιες λαμπάδες προσέφερε σήμερα το πρωί ο δήμαρχος της πόλης μας Γιώργος Παπανικολάου».

Στο μεταξύ, την ίδρυση δύο νέων παιδότοπων στη Γλυφάδα ανακοίνωσε ο κ. Παπανικολάου, ο οποίος σε μήνυμά του στο facebook έκανε γνωστό ότι θα βρίσκονται στη διάθεση του κοινού από τη Μ. Παρασκευή.

Keywords
Τυχαία Θέματα