Πάνδημο αντίο στον Σκλαβενίτη

Πάνδημο αντίο στον Σκλαβενίτη 05.04.2018Πρόσωπα

Χιλιάδες κόσμου στην κηδεία του αγαπητού επιχειρηματία

Πλήθος κόσμου βρέθηκε χθες το μεσημέρι στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στον Πειραιά, όπου τελέστηκε η εξόδιος ακολουθία του Στέλιου Σκλαβενίτη, ο οποίος έφυγε απροσδόκητα από τη ζωή την Κυριακή, σε ηλικία 52 ετών. Συγγενείς, φίλοι, συνεργάτες και υπάλληλοι της εταιρίας του ομίλου Σκλαβενίτης είπαν

το τελευταίο «αντίο» στον επιχειρηματία.

Χαρακτηριστικό της αγάπης του κόσμου προς το πρόσωπο του Στέλιου Σκλαβενίτη αλλά και στην οικογένειά του είναι το γεγονός ότι από νωρίς είχε σχηματιστεί ουρά έξω από τον ιερό ναό, από ανθρώπους που ήθελαν να παρακολουθήσουν από κοντά τη νεκρώσιμη ακολουθία.

Απαρηγόρητοι ήταν οι δικοί του άνθρωποι, τα τέσσερα παιδιά που άφησε πίσω του, η σύζυγός του, η αδελφή του Μαρία και ο αδελφός του Νίκος. Τα αμέτρητα στεφάνια που κατατέθηκαν στη μνήμη του 52χρονου επιχειρηματία ράγισαν καρδιές. Στεφάνι έστειλαν, επίσης, οι εργαζόμενοι στον όμιλο.

Εκατοντάδες εργαζόμενοι στα σούπερ μάρκετ της αλυσίδας παρευρέθηκαν στην κηδεία του Στέλιου Σκλαβενίτη, φορώντας τη στολή της εργασίας τους. Κλειστά παρέμειναν καθ' όλη τη διάρκεια της εξοδίου ακολουθίας τα σούπερ μάρκετ της αλυσίδας Σκλαβενίτης, τα καταστήματα My market στον νομό Αττικής, ενώ το ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων της στην Αττική τροποποίησε και η BAZAAR Supermarkets.

Πλήθος πολιτικών αλλά και ανθρώπων του επιχειρηματικού κόσμου βρέθηκε στον Πειραιά για το τελευταίο «αντίο».

Ανάμεσά τους ο πρόεδρος της Ν.Δ. Κυριάκος Μητσοτάκης, ο υπουργός Ναυτιλίας Παναγιώτης Κουρουμπλής και ο πρόεδρος της Ενωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης. Ο επιχειρηματίας προσβλήθηκε από γρίπη την περασμένη εβδομάδα, όμως η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε και το Σάββατο το βράδυ κρίθηκε απαραίτητη η μεταφορά του στο νοσοκομείο.

Δυστυχώς, παρά τις προσπάθειες των γιατρών, το πρωί της Κυριακής άφησε την τελευταία του πνοή. Ο Στέλιος Σκλαβενίτης ήταν πατέρας τεσσάρων παιδιών. Μαζί με τα αδέλφια του, Μαρία και Γεράσιμο, βρισκόταν στη διοίκηση του ομίλου και σήκωσαν το βάρος της εξαγοράς και της συγχώνευσης με τον Μαρινόπουλο, μία από τις μεγαλύτερες επιχειρηματικές κινήσεις στον χώρο.

Keywords
Τυχαία Θέματα