Κτήνος βίαζε 15χρονη αλλοδαπή εργαζόμενη στον Βόλο

Κτήνος βίαζε 15χρονη αλλοδαπή εργαζόμενη στον Βόλο21.12.2018Αστυνομικά

Τον απόλυτο τρόμο στα χέρια ενός 50χρονου άνδρα έζησε μια ανήλικη αλλοδαπή, η οποία πήγε να εργαστεί στην επιχείρησή του στον Βόλο ως εκπαιδευόμενη με πρόγραμμα του ΟΑΕΔ

Οπως ομολόγησε η 15χρονη, από το τέλος του 2017 έως τον περασμένο Οκτώβριο ο άνδρας ασελγούσε εις βάρος της, φτάνοντας μάλιστα σε σημείο να τη βιάσει, γεγονός που επιβεβαίωσε και ο ιατροδικαστής που την εξέτασε κι έτσι συντάχθηκε δικογραφία σε βάρος του δράστη.

Το κουβάρι της φρίκης αποκαλύφθηκε όταν οι γονείς της ανήλικης τη ρωτούσαν επίμονα γιατί αποφεύγει να πάει στη δουλειά. Τελικά, εκείνη ξεπέρασε τους φόβους της και αποκάλυψε στον αδελφό της όσα βίωνε.

Σύμφωνα με την καταγγελία που οδήγησε στη σύλληψή του, ο επιχειρηματίας άρχισε να ζητά από την κοπέλα να τον συναντά εκτός δουλειάς, λέγοντάς της ότι δήθεν θέλει να της εξηγήσει διάφορα θέματα για να βελτιωθούν οι εργασιακές γνώσεις της. Η υπόθεση που έχει θορυβήσει την τοπική κοινωνία παραπέμπεται σε κύρια ανάκριση, καθώς, μετά την καταγγελία των γονιών της ανήλικης, η Εισαγγελία άσκησε δίωξη για βιασμό και κατάχρηση ανηλίκου σε ασέλγεια, σε βάρος του 50χρονου επιχειρηματία.

Ο ίδιος αρνείται κάθε κατηγορία και υποστηρίζει ότι με την ανήλικη είχε αναπτύξει ερωτική σχέση και ότι σε αυτό το πλαίσιο ήταν όσα συνέβησαν μεταξύ τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα