Εμφάνιση... προέδρου από τον αντιπρόεδρο Αδωνι!

Εμφάνιση... προέδρου από τον αντιπρόεδρο Αδωνι!21.12.2018Πρόσωπα

Μίλησε σε εκδήλωση στην Κηφισιά. Παρόντες ο Αντ. Σαμαράς και πολλοί βουλευτές της «γαλάζιας» παράταξης

Aρχηγική εμφάνιση έκανε ο Αδωνις

Γεωργιάδης σε εκδήλωση της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης Κηφισιάς της Ν.Δ., στην οποία επισημοποίησε την κάθοδό του ως υποψήφιος βουλευτής στον Βόρειο Τομέα, παρουσία του Αντώνη Σαμαρά και ενός πάρα πολύ μεγάλου μέρους της «γαλάζιας» Κοινοβουλευτικής Ομάδας.

Ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ. αναφέρθηκε στις επιθέσεις που δέχεται από τον ΣΥΡΙΖΑ, κάνοντας λόγο για «λάσπη» και χαρακτηρίζοντας το σκάνδαλο Novartis «σκευωρία που έστησε ο ΣΥΡΙΖΑ», ενώ τόνισε: «Μας έχουν ψάξει όσο δεν έχουν ψάξει Ελληνα πολιτικό τα τελευταία 30 χρόνια. Και τι βρήκαν; Τίποτα. Ξέρετε τι σημαίνει αυτό; Οτι, με τη βούλα του ΣΥΡΙΖΑ, είμαστε οι πιο καθαροί πολιτικοί του πλανήτη». Πάντως, δεν έμεινε εκεί ο κ. Γεωργιάδης και με απειλητικές και ρεβανσιστικές διαθέσεις για διώξεις την επόμενη μέρα των εκλογών υπογράμμισε: «Σκοπεύω να αποδείξω στην επόμενη κοινοβουλευτική περίοδο ότι το άρθρο 86 λειτουργεί μια χαρά και μια χαρά θα κλείσει φυλακή υπουργούς και όποιον άλλο χρειαστεί, που έχει πάρει λεφτά. Αν νομίζουν ότι θα τη γλιτώσουν, κάνουν πολύ μεγάλο λάθος. Οι εποχές της αθωότητας και της ευγένειας τελείωσαν».

Οπως ανέφερε ο κ. Γεωργιάδης, ο πόλεμος του ΣΥΡΙΖΑ δεν τον πτοεί και, υποβάλλοντας τα σέβη του για ακόμα μία φορά στον Αντώνη Σαμαρά, υπενθύμισε τη φράση για το «ατύχημα» και ανέφερε: «Τώρα όλοι μάς ρωτούν με αγωνία πότε θα φύγουν».

Στην εκδήλωση, μεταξύ άλλων, έδωσαν το «παρών» οι Κωστής Χατζηδάκης, Γιάννης Βρούτσης, Ολγα Κεφαλογιάννη, Βασίλης Κικίλιας, Γιάννης Τραγάκης, Κώστας Σκρέκας, Γιώργος Στύλιος, Κώστας Βλάσης, Μάκης Βορίδης, Ελενα Ράπτη, Ιάσων Φωτήλας, Γιώργος Κατσιαντώνης, Δημήτρης Σταμάτης, Νικήτας Κακλαμάνης, Γεράσιμος Γιακουμάτος, Χαράλαμπος Αθανασίου και Θανάσης Καββαδάς, Κώστας Κουκοδήμος, Θόδωρος Ρουσόπουλος. Σύμφωνα με πληροφορίες, στον Βόρειο Τομέα θα είναι υποψήφιος βουλευτής ο Θόδωρος Ρουσόπουλος και, βάσει των ίδιων πηγών, έχει συνάψει συμμαχία με τον Αδωνι Γεωργιάδη για κοινή σταυροδοσία στις κάλπες. Το άλλο δίδυμο, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι του Κωστή Χατζηδάκη και της Νίκης Κεραμέως.

Keywords
Τυχαία Θέματα