Κολ γκερλ απειλεί με αποκαλύψεις τη Μόσχα και ζητεί προστασία από ΗΠΑ

Κολ γκερλ απειλεί με αποκαλύψεις τη Μόσχα και ζητεί προστασία από ΗΠΑ18.04.2018Πρόσωπα

Να τεθεί υπό την προστασία της Ουάσινγκτον ζητεί ένα μοντέλο από τη Λευκορωσία, που χθες οδηγήθηκε ενώπιον των δικαστικών Αρχών της Ταϊλάνδης, αρχικά επειδή εργαζόταν στη χώρα χωρίς άδεια και στη συνέχεια για πορνεία και σύσταση εγκληματικής οργάνωσης.

Η Αναστασία Βασούκεβιτς και ακόμη εννέα αλλοδαποί κατηγορούνται ότι διοργάνωναν «μαθήματα σεξουαλικής εκπαίδευσης» στο παραθαλάσσιο θέρετρο Πατάγια. Με καριέρα στο μόντελινγκ υπό το ψευδώνυμο Νάστια Ρίμπκα, η Βασούκεβιτς

εξέφρασε χθες, προσερχόμενη στο δικαστήριο, φόβους ότι θα εκδοθεί στη Ρωσία, καθώς έχει απειλήσει να αποκαλύψει πληροφορίες για τον ρόλο της Μόσχας στις αμερικανικές προεδρικές εκλογές.

Εναντίον της Βασούκεβιτς στη Ρωσία έχουν ήδη ασκηθεί διώξεις, επειδή τράβηξε ένα βίντεο στο οποίο εμφανίζεται ο Ρώσος αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Σεργκέι Πριχόντκο,πάνω στο γιοτ του δισεκατομμυριούχου Ολεγκ Ντεριπάσκα. Η Βασούκεβιτς απασχόλησε έντονα τα πρωτοσέλιδα του διεθνούς Τύπου όταν ανάρτησε στον λογαριασμό της στο Instagram ένα βίντεο στο οποίο δήλωνε ότι μπορεί να δώσει πληροφορίες σε Αμερικανούς δημοσιογράφους για την ανάμειξη της Ρωσίας στις αμερικανικές εκλογές.

«Προσπαθούν να μας βάλουν φυλακή. (…) Γι’ αυτό είμαι έτοιμη να σας αποκαλύψω τα κομμάτια του παζλ που λείπουν (…) σχετικά με τις αμερικανικές εκλογές» ανέφερε χαρακτηριστικά η Βασούκεβιτς στο επίμαχο βίντεο. Το βίντεο έγινε viral μετά τη δημοσιοποίησή του από τον επικεφαλής της ρωσικής αντιπολίτευσης Αλεξέι Ναβάλνι.

Keywords
Τυχαία Θέματα