Καβγαδίζει και πίνει χλωρίνη ο Ροδίτης

Καβγαδίζει και πίνει χλωρίνη ο Ροδίτης17.04.2019Ρεπορτάζ

Ερωτήματα προκαλεί η στάση του 21χρονου κατηγορουμένου για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη, ο οποίος προκαλεί συνεχώς εντάσεις στις Φυλακές Γρεβενών.

Σύμφωνα με εκτιμήσεις των Αρχών, ο νεαρός, που μπλέκεται διαρκώς σε καβγάδες -ενώ πριν από λίγες ημέρες ήπιε χλωρίνη-, υποκρίνεται τον διαταραγμένο προκειμένου να αναγκάσει τις εισαγγελικές Αρχές να διατάξουν νέα ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη.

Υπενθυμίζεται ότι πριν από δύο εβδομάδες ο 21χρονος

είχε εμπλακεί σε επεισόδιο, λίγο αφότου είχε γυρίσει από το γραφείο της ανακρίτριας, στην οποία επίσης είχε εμφανιστεί με κυνικό ύφος ρωτώντας την αν... αποφυλακίζεται! Οταν επέστρεψε στο κελί του, είπε με επιθετικό τόνο στους συγκρατούμενούς του: «Με γ... χθες το βράδυ. Ξύπνησα και το κατάλαβα»!

Ξύλο

Κουβέντα στην κουβέντα πιάστηκαν στα χέρια και οι φύλακες έτρεξαν να τους χωρίσουν. Ο 21χρονος μεταφέρθηκε προληπτικά στο ιατρείο, αλλά όταν επέστρεψε στο κελί ξεκίνησε νέο «νούμερο», βρίζοντας τους σωφρονιστικούς υπαλλήλους.

Στο μεταξύ, ο έτερος κατηγορούμενος για τον βιασμό και τη δολοφονία της άτυχης φοιτήτριας, ο 19χρονος αλβανικής καταγωγής, μίλησε μέσα από τις φυλακές στο δελτίο ειδήσεων του Star, αποκαλύπτοντας ότι ξέρει πως ο Ροδίτης τον κατονομάζει ως τον ένοχο του στυγερού εγκλήματος. «Δεν με ενδιαφέρει τι λέει ο Ελληνας, εγώ έχω δικηγόρο» αρκέστηκε να σχολιάσει.

Keywords
Τυχαία Θέματα